رویداد ملی عصر امید؛ از ظهور ایدههای فناورانه تا معرفی محصول به جامعه
خبرگزاری آنا؛ سرای نوآوری امنیت غذایی با توجه به اقلیم منطقه آذربایجان غربی در حوزه باغی و کشاورزی با هدف حل نیازهای فناورانه این استان در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده و طی ماههای گذشته ۱۱ واحد فناور در این سرا مستقر شدهاند. این واحدها عموماً در حوزههای بذر، کود، سم، محصولات ارگانیک، صنایع تبدیلی، تجهیزات و ماشینآلات کشاورزی، خوراک و دام و غذای سالم که حوزههای تخصصی سرای امنیت غذایی را تشکیل میدهند، فعالیت میکنند. اکثر شرکتهای فعالِ داخل در این سرا، متصل به حوزه کشاورزی هستند و همین فعالیت تخصصی شرکتها، باعث همافزایی شبکهای بین واحدهای فناور شده است.
در همین راستا و به دلیل فعالیت سرای نوآوری امنیت غذایی و فناوران مستقر در سرا، درخواست دانشگاه برای برگزاری رویداد عصر امید در این استان پذیرفته شد و اواسط شهریور 1403 بود که قباد بهزادیپور مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار آنا از برگزاری ششمین رویداد عصر امید این دانشگاه در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ خبر داد.
ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی و با عنوان «غذا و فراسودمندها» در تاریخ مقرر با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران، محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
رویداد عصر امید جایگاهی قدرتمند در معرفی شرکتها و فعالیتهای فناورانه
فعالان فناور حوزه کشاورزی و صنایع غذایی در این رویداد نقش مثبت رویداد ملی عصر امید در حل مشکلات فعالان حوزه تولید با افزایش ارتباط صنعت و دانشگاه را یادآور شدند و عنوان کردند که با توجه به ارتباطاتی که در این نمایشگاه شکل میگیرد چه در زمینه فروش و معرفی محصولات و چه در زمینه تأمینکنندگان، شرکتها در این ارتباطات به راحتی از مشکلات باخبر میشوند و میتوانند نیازهای همدیگر را در زمینههای مختلف برطرف کنند.
آنان معتقد بودند که رویداد عصر امید جایگاه بسیار قدرتمندی در معرفی شرکتها و فعالیتهای فناورانه به ارگانها و نهادهای دولتی و غیردولتی دارد تا علاوه بر معرفی محصول و تواناییهای موجود، بستری برای رفع مشکلات و موانع تحقیق و تولید فراهم شود.
فعالان فناور حوزه کشاورزی و صنایع غذایی تأکید کردند که متولیان این رویداد پس از پایان هر نمایشگاه به طور جدی پیگیر عملیاتی شدن تفاهمنامهها و قراردادها و ارتباطات ایجادشده باشند؛ چراکه این عرصه نیازمند تأمین تمامی مراحل زنجیره تولید تا مصرف در کشور و به صورت داخلی با بالاترین کیفیت است در غیر اینصورت بهطور جد امنیت غذایی کشور مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
فعالان بخش صنعت غذایی نیز که غرفههایی از ششمین رویداد ملی عصر امید را در کنار فناوران به خود اختصاص داده بودند در این رویداد بسیار فعال و پذیرای بازدیدکنندگان بودند و این رویداد را باعث ایجاد انگیزه تولیدکنندگان و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت دانستند.
ظهور ایدههای خلاق و فناور
مسئول سیستمهای یک شرکت لبنی در آذربایجان غربی به آنا میگوید: برگزاری رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها تاثیر بالایی در تغییر دیدگاه نخبگان، دانشجویان و جامعه علمی داشته و فکر و اندیشه جدیدی در ذهن آنها خطور میکند.
سحر سیاحی اظهار میکند: برگزاری رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها تاثیر بالایی در تغییر دیدگاه نخبگان، دانشجویان و جامعه علمی دارد و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: علم و فناوری راهگشای جامعه است، حضور دانشجویان در چنین نمایشگاههایی نگاه آنها را به حوزه فناوزی تغییر داده و فکر و اندیشه جدیدی در ذهن آنها خطور میکند.
اشتراکگذاری دانش و اندیشه
مسئول فنی یک شرکت دارویی در آذربایجان غربی اعلام میکند که رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها شرایطی را فراهم کرد تا با همکاران خود در حوزههای مختلف آشنا شده و دانش و اطلاعات را به اشتراک بگذاریم.
محمد خلیلزاده سطح ششمین رویداد عصر امید را بالا ارزیابی میکند و به آنا میگوید: یک شرکت دانشبنیان سلامتمحور بوده و در سه زمینه محصولات آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و مکملهای دارویی فعالیت کرده و در هر سه زمینه نیز هم مواد اولیه را تولید کرده و هم محصول نهایی را تولید میکنیم.
آشنایی با آخرین فناوری و محصولات خلاقانه
مدیرعامل یک شرکت فعال در تولید کودهای شیمیایی در آذربایجان غربی اظهار میکند: از حضور در ششمین رویداد عصر امید خوشحال هستیم؛ چراکه با آخرین تکنولوژی، فناوری و محصولات خلاقانه در حوزه غذا آشنا شدیم و فرصتی برای معرفی محصولات بود.
آرمان موثق در گفتوگو با خبرنگار آنا میگوید: تبادل علم از نقاط قوت این رویداد بود و امید میرود برگزاری چنین رویدادهایی تداوم داشته باشد.
آشنایی با دانش و توانمندی شرکتها
مدیر یک شرکت فعال در تولید غذای کودک نیز بیان میکند: ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها شرایطی را فراهم کرد که با فعالان حوزه غذایی آشنا شده و دانش و توانمندیهای یکدیگر را از نزدیک مشاهده کنیم.
طاهره صادقی در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار میکند: این شرکت در تولید غذای کودک برای کودکانی که مشکل کمبود ویتامین دارند، فعال است؛ البته این محصول برای بزرگسالان نیز استفاده میشود. این ویتامینها استخوانساز و محصولات ارگانیک هستند.
افزایش آگاهی و تبادل دانش
مدیر فروش یک کارخانه تولید تنقلات میگوید: در ششمین رویداد عصر امید تبادل اطلاعات بین شرکتکنندگان انجام شد و چیزهای جدیدی یاد گرفته و به بقیه نیز اطلاعاتی ارائه دادیم.
فرداد افشار در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار میکند: یک نوآوری در محصولات مان وجود دارد و آن اینکه به جای رنگدانههای مصنوعی از مواد و طعم طبیعی در تولید چیپس و اسنک استفاده کرده و سعی میکنیم از بهترین و باکیفیتترین مواد اولیه استفاده کنیم و بستهبندی محصولات ما متفاوت بوده و جهانی است.
رویداد عصر امید زمینهساز اخذ سفارش کاری
مدیرعامل یک شرکت تولید ماشینآلات حوزه غذا در ارومیه بیان میکند: ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها فرصتی برای ارتباط با واحدهای تولیدی بوده و توانستیم چندین سفارش کار در این رویداد بگیریم.
رسول مولودزاده به آنا میگوید: این شرکت در زمینه تولید ماشینآلات حوزه غذا فعال بوده و در گام اول به دنبال تولید ماشینآلاتی رفتیم که اغلب در ایران رغبتی برای تولید آنها وجود نداشت. دومین محصول تولید دستگاه خردکن کنسانتره ۳۵ تن در ساعت است که در انحصار یک شرکت آلمانی بوده و همه واحدها موظف به استفاده از آن بودند.
پرورش گوسفندان رومن
مدیر مجتمع دامپروری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه میگوید: سرای نوآوری این دانشگاه که در رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها حضور داشت در پنج سال گذشته ۵۰ گوسفند رومن پرورش داده که تلاقی دو نژاد رومانوف و بریچون دوچر فرانسه است.
عباس حیدری در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار میکند: گوسفند رومن ازجمله نژادهای گوشتی و اصلاح شده است که پرورش آن پربازده بوده و برای اصلاح نژاد گوسفندان منطقه استفاده میشود و تلاقی آن با نژادهای بومی این گوسفندان مقرون به صرفه بوده چراکه مقاوم در برابر بسیاری از بیماریها و ناملایمات فصلی بوده و نیز چندقلوزا هستند.
آماده امضای تفاهمنامه با دانشگاهها
دبیر انجمن شیرینی، شکلات و بیسکوئیت آذربایجان غربی هم میگوید: این انجمن ارتباط خوبی با دانشگاهها داشته و آمادگی داریم این ارتباطات را با امضای تفاهمنامه تقویت کرده و در راستای حفظ و سلامت امنیت غذایی در حوزه شیرینی و شکلات و حمایت از دانشجویان گامهای خوبی برداریم.
فرزاد قلعه کوهی در گفتوگو با خبرنگار آنا بیان میکند: انجمن زیر نظر اتاق بازرگانی ارومیه در راستای برندسازی و حمایت از این صنف تشکیل شده است و اکنون ۲۰ تولیدکننده بزرگ و برند آذربایجان غربی عضو انجمن شیرینی، شکلات و بیسکوئیت استان هستند.
قلعه کوهی خاطرنشان میکند: توانمندسازی صنف، حضور در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی، برگزاری نمایشگاه، حضور در همایشها و پیگیری موانع و مشکلات صنف ازجمله وظایف انجمن هستند. این انجمن موفق به اخذ مجوز برپایی نمایشگاه ملی تخصصی شیرینی و شکلات کشور شده که از ۱۱ تا ۱۴ دی امسال در نمایشگاه پارک جنگلی ارومیه برگزار میشود.
معرفی محصولات تولیدی به مردم
کارشناس تضمین کیفیت یک کارخانه مواد غذایی میگوید: برگزاری نمایشگاه رویداد عصر امید خیلی تاثیرگذار بوده و باعث شناساندن محصولات تولیدی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی به مردم میشود.
مرادی در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار میکند: بیش از ۵۰ نوع محصول از قبیل انواع ترشی، رب، سسها و آب لیمو در شمشین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندها ارائه کردیم، شرکت در مجموع بیش از ۸۰ محصول غذایی در حوزه ترشی، رب، سس و آبلیمو تولید میکند.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی و با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران، محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/