دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 آبان 1403 - 10:55

تصاویر نجومی سی آبان (۲۰ نوامبر)

تصاویر نجومی سی آبان (۲۰ نوامبر)
امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.
کد خبر : 941898

به گزارش خبرگزاری آنا، تصاویر نجوم و فضا جدای از اهمیتی که در مطالعات و تحقیقات اخترشناسی دارد، امکان مشاهده و درک عجایب و شگفتی‌های دنیای بیرون از سیاره زمین را برای علاقه‌مندان این حوزه فراهم می‌کند. امروزه به لطف پیشرفت علم و فناوری، تصاویر نجومی به شکل‌های بسیار زیبا و گهگاه هنری تهیه می‌شود که علاوه بر ارائه اطلاعات علمی، زیبایی‌های خیره‌کننده‌ای را برای علاقه‌مندان به ارمغان می‌آورد.

تصویر روز ناسا
در ۱۹ نوامبر ۱۹۶۹، فضانورد آلن ال‌بین (Alan L. Bean) از نردبان ماژول ماه پایین آمد. او برای یک پیاده روی فضایی به فضانورد چارلز کنراد جونیور (Charles Conrad Jr) پیوست. آنها برای کاوش در ماه فرود آمدند. فضانورد ریچارد اف. گوردون جونیور (Richard F. Gordon Jr) در ماژول‌های فرماندهی و خدمات داخل مدار ماه ماند.

تصاویر نجومی سی آبان (20 نوامبر)
 
تصویر روز APOD 
در این عکس دسته‌جمعی که در ۲۱ نوامبر ۲۰۲۲ گرفته شده قرار است هشت میلیارد نفر با هم دیده شوند! این عکس غروب زمین را از پشت ماه نشان می‌دهد. این تصویر از دوربین خارجی فضاپیمای اوریون گرفته شده است. این فضاپیما در ششمین روز از ماموریت آرتمیس یک بود.

در هنگام ثبت این فیلم، این فضاپیما تا ۱۳۰ کیلومتری سطح ماه نزدیک شده بود. سرعت حاصل از این مانور به آن کمک کرد تا در یک مدار مخالف‌گرد به دور ماه برسد. این مدار ۹۲۰۰۰ کیلومتر فراتر از ماه است. اریون در ۲۵ نوامبر وارد این مدار شد. در ۲۸ نوامبر، به حداکثر فاصله بیش از ۴۰۰ هزارکیلومتری از زمین رسید و رکورد آپولو ۱۳ برای دورترین اکتشاف فضایی انسان را شکست. ماموریت آرتمیس ۲ قرار است سپتامبر ۲۰۲۵ انجام شود و چهار فضانورد را به ماه حمل کند.

تصاویر نجومی سی آبان (20 نوامبر)


تصویر روز Earthsky
این تصویر به تاریخ ۱۸ نوامبر ۲۰۲۴ توسط فردی به نام حمزه خان (Jamrud Khyber) در آژانس خیبرجامرود پاکستان ساعت دو بامداد ثبت شده است. 
او در رابطه با عکس خود می‌گوید: «من تصاویری از هر هفت سیاره، خورشید، ماه، قمر زحل، تیتان، قمر‌های مشتری، کهکشان آندرومدا، خوشه پروین و سیارک وستا در یک شب گرفتم! از دوربین دوچشمی و گوشی تکنو کامون ۱۹ نئو استفاده کردم. این تصاویر در اپلیکیشن موبایل لایت روم ویرایش شدند.»

تصاویر نجومی سی آبان (20 نوامبر)
تصویر روز توسط skyandtelescope

این تصویر از لیریا در کشور پرتغال ثبت شده است. تاریخ و زمان ثبت تصویر در ساعت ۲۲:۳۹، ۱۶ نوامبر ۲۰۲۴ است. تجهیزات دوربین شامل دوربین سونی A۶۰۰۰ با لنز Soligor ۷۵-۳۰۰mm Minolta MD است. 
عکاس در رابطه با تصویر خود می‌گوید دیشب ابر‌های بلندی را دیدم که امکان مشاهده یک هاله ماه را فراهم می‌کرد. سعی کردم با استفاده از تکنیک HDR از آن عکس بگیرم. هاله ماه حلقه‌ای درخشان در اطراف ماه است و هنگامی که نور ماه از طریق کریستال‌های یخ در ابر‌های ارتفاع بالا شکسته می‌شود شکل می‌گیرد. این کریستال‌ها نور را در زوایای خاصی خم می‌کنند و هاله ایجاد می‌کنند. ابر‌ها به نور اجازه عبور می‌دهند در حالی که رنگ‌ها را کمی از هم جدا می‌کنند. این پدیده اغلب از نزدیک شدن آب و هوا خبر می‌دهد و آن را زیبا و نشان دهنده تغییرات جوی می‌کند.

تصاویر نجومی سی آبان (20 نوامبر)

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب