دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

انتقال دانش از ۱۸۰۰ مرکز حلقه واسط بخش کشاورزی/ ایجاد بیش از ۱۰۰۰ فناوری با ارزش ۱.۵ میلیارد دلاری در کشاورزی

انتقال دانش از ۱۸۰۰ مرکز حلقه واسط بخش کشاورزی  ایجاد بیش از ۱۰۰۰ فناوری با ارزش ۱.۵ میلیارد دلاری در کشاورزی
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اهمیت نقش فناوری‌های بخش کشاورزی در تأمین امنیت غذایی گفت: سازمان تات تا به امروز بیش از ۱۰۰۰ فناوری در بخش کشاورزی تولید کرده است.
کد خبر : 939979

به گزارش خبرگزاری آنا، غلامرضا گل‌محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور گفت: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) تا به امروز بیش از ۱۰۰۰ فناوری در بخش کشاورزی تولید کرده است. ارزش این فناوری‌ها ۱.۵ میلیارد دلار اثربخشی در حوزه کشاورزی بوده که در حوزه‌هایی، چون تولید ارقام گیاهی، تولید بذر، تولید واکسن، کود‌های زیستی و آفت‌کش‌های با منشأ طبیعی انجام شده است.

وی با اشاره به نقش برجسته سازمان تات در خودکفایی کشور در زمینه تولید بذر گفت: در حال حاضر ۹۸ درصد بذر کشور توسط محققان این سازمان تولید می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر لزوم دانش‌بنیان‌سازی بخش کشاورزی گفت: راهبرد سازمان تات در مقابله با چالش‌های مهم کشور در حوزه کشاورزی؛ شناسایی مسئله، بررسی راه‌حل‌های ممکن و انتخاب بهترین راه‌حل جهت ارائه بهترین راهکار عملی است.

گل‌محمدی بر اهمیت نظام نوین ترویج در مسیر دانش‌بنیان‌سازی بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: در حال حاضر مشکل آفت سوسک سرخرطومی حنایی خرما، با همکاری سه مؤسسه تحقیقات کشاورزی و با بهره‌گیری از هوش مصنوعی در حال پیگیری است.

وی ضمن اشاره به محدودیت‌های انتقال دانش در حوزه کشاورزی گفت: حدود ۱۸۰۰ مرکز خدمات کشاورزی در عرصه کشور وجود دارد و باید با توانمندسازی کارشناسان بخش کشاورزی به عنوان حلقه واسط انتقال دانش به کشاورزان و بهره‌برداران مسیر انتقال دانش را بهبود بخشید.

رئیس سازمان تات، مدیریت منابع و صرفه‌جویی را یکی از راهبرد‌های مقابله با چالش‌های حوزه کشاورزی دانست و بر تقویت زیرساخت‌های مراکز خدمات کشاورزی در سطح کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب