دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی خبرداد:

آغاز مرحله تجاری سازی توسط ۵۱ تیم سفر دانش‌بنیان‌ساز / جمع کردن شبکه فناوران کشاورزی کشور در کنار یکدیگر

آغاز مرحله تجاری سازی توسط ۵۱ تیم سفر دانش‌بنیان‌ساز   جمع کردن شبکه فناوران کشاورزی کشور در کنار یکدیگر
رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی گفت: ۵۸۹ ایده در تمام سطوح، در استان‌ها ثبت شده و در این مرحله ۵۱ تیم سفر دانش‌بنیان‌سازی خود را تا مراحل تجاری آغاز کرده‌اند.
کد خبر : 939877

به گزارش خبرگزاری آنا، الهام ایمانیان، رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاحیه دومین رویداد ملی فناورانه «کشاورزی دانش‌بنیان و بهره‌ور بر مبنای حل چالش‌های راهبردی و مساله‌محور»، گفت: در این رویداد سه روزه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی، ورکشاپ‌ها و برنامه‌های مهارت‌محور و هدایت و راهنمایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، مسیر دانش‌بنیان‌سازی برای این شرکت‌ها هموار خواهد شد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر امنیت غذایی به عنوان اولویت اصلی کشور، افزود: این رسالت تنها به دست نخبگان، پژوهشگران و اندیشمندان جوان محقق خواهد شد.

رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه امروزه در تمام کشور‌های پیشرفته دنیا، اقتصاد به سمت دانش‌بنیان‌سازی، بهره‌وری و فناورانه و نوآورانه بودن رفته است، افزود: در عصر حاضر، کشاورزی از حالت سنتی با یک نیروی کار، به یک اقتصاد دانش‌بنیان پیچیده و بسیار اثرگذار تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی متفاوت با سایر زیست‌بوم‌های فناورانه است، افزود: محصولات فناورانه پارک‌های فناوری در حوزه شیمی، پتروشیمی یا پزشکی مخاطبان خاص خود را دارد ولی در زیست‌بوم وزارت جهاد کشاورزی، این فناوری و نوآوری باید در کلیه فارم‌ها و مزارع کشاورزی گسترش پیدا کند.

ایمانیان با اشاره به جایگاه مرجعیت پارک علم و فناوری کشاورزی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، افزود: یکی از اهداف این رویداد تسهیلگری برای شرکت‌ها و جمع کردن شبکه فناوران کشاورزی کشور و زیست‌بوم در کنار یکدیگر است.

وی با تاکید بر اهمیت گردش اقتصادی دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی ادامه داد: پارک ملی علم و فناوری کشاورزی، به دنبال آن است تا از طریق روستا‌های توسعه هدف و مزارع نوآوری، مدل‌های نوآوری که می‌تواند کشاورزی سنتی ما را به یک کسب و کار نوآورانه و سودآور تبدیل کند، ارائه دهد.

رئیس پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳ دهکده فناورانه و نوآورانه تحت نظارت پارک ملی و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: برای رسیدن این تعداد به ۱۷ دهکده برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب