دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان؛

استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته‌ای حمایت می‌کنیم

استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته‌ای حمایت می‌کنیم
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان گفت: در بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر لفظ «ملی» ماموریت ملی داریم تا استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته‌ای به خوبی شناسایی و به صورت معناداری از آنها حمایت کنیم.
کد خبر : 937602

به گزارش خبرگزاری آنا، مراسم استقبال از نو دانشجویان ۱۴۰۳ و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی فرشتگان با حضور سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و سعید سهراب پور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان در محل این دانشگاه برگزار شد.

سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در این مراسم ضمن خوش آمدگویی و تبریک به ورودی‌ها و نو دانش آموخته‌های دانشگاه بین‌الملل فرشتگان از تلاش های علی مقداری موسس این دانشگاه تقدیر کرد و گفت: اگر مرحوم جبار باغچه بان موسس اولین مدرسه ناشنوایان ایران بود  مقداری نخستین و تنها موسس دانشگاه ویژه ناشنوایان در کشور است.

خدایگان با بیان اینکه  مقداری همواره منشا اثر بوده و کارهای ماندگاری در عرصه آموزش عالی کشور بر جای گذاشته است،

گفت: وی  در هر سمتی که حضور داشته با خلاقیت و ابتکار و پیگیری منشأ آثار ماندگاری خصوصا برای جامعه آموزش عالی کشور و فضای نخبگانی کشور داشتند. بنده از  ایشان به پاس تمام زحماتی که برای ارتقا آموزش خصوصا برای ارتقا سطح آموزش عالی کشیده اند صمیمانه سپاسگزارم.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان خطاب به نوورودان ادامه داد: عزیزان، ناشنوایی ناتوانی نیست! در تاریخ مشاهیر بزرگی ناشنوا بودند به عنوان مثال هلن کلر نویسنده بزرگ یکی از این مشاهیر است که علاوه بر ناشنوایی نابینا هم بوده است ولی هیچ کدام از این دو موضوع مانع شکوفایی ایشان نشد.

وی بیان کرد: هلن کلر جمله معروفی دارد و می گوید اگر قرار بود از بین دو موهبت بینایی و شنوایی یک موهبت به من اعطا شود ترجیح می دادم شنوایی داشته باشم زیرا با داشتن شنوایی آسان تر یاد می گرفتم! همین موضوع نشان دهنده این است دانشگاه بین الملل فرشتگان چه رسالت بزرگی در آموزش عالی ناشنوایان  بر دوش دارد.

خدایگان با بیان اینکه از مشاهیر دیگر توماس ادیسون یکی از مخترعین برتر تمام دوران است که در نوجوانی ۸۰ درصد از شنوایی خود را از دست داد ولی این مسئله مانع رشد و بروز نخبگی او نشد، گفت: جالب است بدانید که بتهوون یکی از نوابغ موسیقی در ۲۸ یا ۲۸ سالگی دچار ناشنوایی می شود ولی این عشق به کار، موجب می شود روحیه خود را نبازد و خالق برترین آثار موسیقی جهان شود.
پس ناشنوایی ناتوانی نیست، دیگران توانستند شما هم می توانید.

قائم مقام بنباد ملی نخبگان در پایان با اشاره به اینکه ما در بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر لفظ «ملی» ماموریت ملی داریم تا استعدادهای برتر و نخبگان کشور را در هر گروه و دسته ای به خوبی شناسایی و به صورت معناداری از آنها حمایت کنیم، گفت: امیدوارم شما دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه فرشتگان با تلاش و خودباوری از برگزیدگان برتر طرح های بنیاد ملی نخبگان باشید. سکوت می کنم و عشق در دلم جاریست/ که این شگفت ترین نوع خویشتن داری ست/ رهاکن آنچه شنیده ای و دیده ای، هرچیز/ به جز من و تو و عشق من و تو تکراریست

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی فرشتگان در سال ۱۳۹۸  به پیشنهاد علی مقداری و در دوران مدیریت محمد مهدی طهرانچی (ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی) با هدف خدمت رسانی به افراد جامعه با نیازهای ویژه و با محوریت افراد ناشنوا و کم شنوا تاسیس شد.

این واحد در حال حاضر با ۲۳ رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب