دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

اجرای ۲۹۰ دستاورد فناوری نو در کشاورزی/ بسترسازی ۶۷۰ مرکز نوآور برای توسعه محصولات

اجرای ۲۹۰ دستاورد فناوری نو در کشاورزی  بسترسازی ۶۷۰ مرکز نوآور برای توسعه محصولات
معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، گفت: بالغ بر ۶۷۰ شرکت دانش بنیان و مرکز نوآور در مجموعه وزارت کشاورزی بستر را برای توسعه فرایند‌های علم و فناوری جهت تولیدات فناورانه آماده کرده اند.
کد خبر : 937328

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با محوریت علمی از مباحث به روز و مهم در صنعت کشاورزی است. این موضوع تا حدی حائز اهمیت است که مراکز متعدد و پارک های علمی برای توسعه فناوری در کشاورزی احداث و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

اما کارشناسان هم نظرند که برای توسعه بخش کشاورزی و افزایش راندمان تولید تا صادرات محصولات کشاورزی، استفاده از فناوری بیشتر و به کارگیری تجهیزات و تکنولوژی در صنعت کشاورزی، نیاز اصلی است.

محمد علی قاسمی معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در گفت وگو با آنا در رابطه با ضرورت حضور دانش بنیان‌ها و استفاده از فناوری نوین در حوزه کشاورزی، گفت: در حال حاضر در کشور پارک‌های علم فناوری وجود دارد که زمینه بروز و ظهورو فعالیت شرکت‌های دانش بنیان را فراهم می‌کند که به همین منظور مراکز رشد آموزش و تحقیقات کشاورزی در استان تهران نیز آغاز به فعالیت کرده اند.

تلاش برای توسعه فناوری دانش بنیانی در کشاورزی

توسعه محصولات

این مقام مسئول درسازمان تات، ادامه داد: بالغ بر ۶۷۰ شرکت دانش بنیان و مرکز نوآور در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی بستر را برای توسعه آماده کردند.

قاسمی افزود: در خصوص توسعه نوآوری و فناوری، طرحی به نام نشر نوآوری و فناوری با رویکرد تجمیع دستاورد شرکت‌های دانش بنیان وجود دارد که براساس یک بستر و پلتفرم مورد نیاز کشاورزان آماده شده که همکاران ترویج فناوری استان تهران این دستاورد‌ها را به کشاورزان جهت بهره وری معرفی می‌کنند.

استفاده از بروزترین فناوری در بخش کشاورزی

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به اثرگذاری دانش بنیان‌ها در توسعه بخش کشاورزی، گفت: سال گذشته سازمان آموزش و ترویج جهاد کشاورزی از ۲۹۰ دستاورد شرکت‌های فناوری در زمینه‌های هوشمند سازی آبیاری، تولید فناوری برای جلوگیری از سرمازدگی گیاهان استفاده کرده است.

جایگاه کشاورزی ایران در منطقه

معاون آموزش و ترویج سازمان تات با تاکید بر ضرورت افزایش راندمان در تولیدات بخش کشاورزی با توجه به فناوری‌های نوین، گفت: با توجه به پیشرفته بودن کشور ایران و همچنین وجود دانشمندان برجسته و صاحبان فناوری‌های وعظیم قطعا از جایگاه مناسبی در حوزه کشاورزی در منطقه برخوردار هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب