معاونت فرهنگی دانشگاه تصدیگری نکند؛ کار به استاد و دانشجو واگذار شود
به گزارش خبرنگار آنا، بهروز دوستی مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تخصصی تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی (آغاز نصرالله) که با حضور معاونان، مدیران کل، مسئولان اجرایی و اعضای تشکلهای اسلامی دانشجویی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در سالن شمس واحد تبریز برگزار شد، گفت: جبهه استکبار بهمعنای واقعی هنوز نمیداند که دلیل تداوم موفقیتهایی که اسلام از ابتدا تاکنون داشته، موضوع شهادت و شهادتطلبی است و با خون شهدا درخت اسلام تنومندتر و قویتر میشود.
وی افزود: اتحادیهها و تشکلهای دانشجویی دانشگاههای اروپایی و غربی و دانشگاههای آمریکایی و اروپایی در موضوع فلسطین بسیار بیشتر از ما پای کار هستند.
مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ما دچار یک شکاف اجتماعی شدیم و این قابل کتمان نیست که نتوانستیم با نسل جدید ارتباط برقرار کنیم، چراکه نسل جدید صریح و شفاف هستند و حرفشان را میزنند و اطلاعات بسیار خوبی دارند، اما ما نتوانستیم این شکاف را برطرف و اعتماد را جلب کنیم.
دوستی تبیین کرد: یکی از دلایلی که حلقه فاصله نداریم؛ حلقه واسطه بین تودههای جوانان ما با مجموع مدیریت و حاکمیت، تشکلهای مردمی هستند و از زمانی که بعضی دولتها موجب جمع شدن تشکلها شدند به دولت ضربه زد.
وی به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری دقیقاً این جمله را صریحاً گفتهاند که خدا لعنت کند کسانی را که میخواهند دانشجو سیاسی نباشند، دانشجویی که سیاسی نباشد اساساً دید ندارد و قادر نخواهد بود دنیای پیرامونش را درست تحلیل کند.
مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: تمامی واحدهای دانشگاهی باید تشکل استادی و دانشجویی داشته باشند و دانشگاه آزاد اسلامی تبریز که بیش از نیمی از دانشجویان استان آذربایجانشرقی را دارد، با گرایشهای سیاسی مختلف در حال فعالیت است.
دوستی افزود: سیاست دیگری که در دانشگاه پیگیری میشود اینکه معاونتهای فرهنگی تصدیگری نکنند و کار را به استاد و دانشجو واگذار کنند، در این راستا باید تشکلها تقویت شوند.
وی با تأکید بر تعامل دانشگاهها با تشکلهای دانشجویی گفت: دکتر طهرانچی در هر واحد دانشگاهی یک نماینده دارد و باید ماهانه جلساتی با مجمع عمومی تشکلها و شورای مرکزی آنها برگزار شود و معاونان فرهنگی هم بهصورت ماهانه با تشکلها جلسه داشته باشند و مشکلات دانشجویان را رفع کنند.
مدیرکل تشکلهای اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر گسترش و حمایت از اتحادیههای دانشجویی بیان کرد: راهکار برای تقویت اتحادیهها این است که اسامی با پیشنهاد تشکل متناظر با نام یکی از اتحادیهها تغییر کند و سپس عضو آن اتحادیه شود، در گام بعدی ما ۶ اتحادیه سراسری با نام جامعه اسلامی، دانشجویان انجمن اسلامی، دانشجویان مستقل، دفتر تحکیم وحدت، جنبش عدالتخواه و مجمع اسلامی دانشجویان داریم که در مجموعه تشکیلات دانشگاه کار میکنند.
دوستی به موضوع تقویت رسانه اشاره کرد و گفت: واقعاً در زمینه رسانه ضعیف هستیم و هر تشکل حداقل باید نشریه، کانال و گروه داشته باشد تا رسانه و نشریات تقویت شوند.
وی به حل مسئله بودن واحدهای دانشگاهی اشاره کرد و ادامه داد: موضوع مهم دیگر نگاه حل مسئله است، امیدواریم این نگاه در استان آذربایجانشرقی بیشتر بدرخشد.
انتهای پیام/