راهاندازی سامانه PACS گامی اساسی در هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران
به گزارش خبرگزاری آنا، مهندس رامین معتمد با بیان اینکه با راهاندازی سامانه PACS گامی اساسی در جهت هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران برداشته میشود، تاکید کرد: تکنولوژی استفاده شده در این سامانه از موارد بنیادی مورد نیاز تله مدیسن، اورژانس هوشمند، اتاق عمل، بیمارستان مجازی، بیمارستان هوشمند بوده و کمک شایانی به تشخیص پزشکی و افزایش سلامت جامعه خواهد کرد.
مدیر خدمات نرم افزارهای درمانی شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین اجتماعی از جمله ویژگیهای این سامانه را دسترسی آسان، تخصصی و کاربرپسند پزشکان متخصص به تصاویر پزشکی و اسناد بالینی بیماران، دسترسی آسان و امکان دانلود برای بیماران به تصاویر پزشکی و اسناد بالینی شخصی، دسترسی بیمهها و مراکز مدیریت خرد و کلان، ارائه گزارشهای مدیریتی، ارائه گزارشهای آماری کلان، ارائه گزارش html ، طراحی اختصاصی Dicom viewer با بالاترین تکنولوژیهای روز حوزه نرم افزار و تجهیزات پزشکی، رعایت حریم شخص بیمار، رعایت اصول امنیتی، ارائه گزارشهای مدیریتی خرد و کلان ، ارسال و دریافت دادهها در چهار سطح جهت ارائه بیشترین بهره وری در استفاده از شبکه و فضای ذخیره سازی، هماهنگی و سازگاری کامل با سامانه درخواست دهنده سرویس HIS. EP. Eservices و ... است.
معتمد در خصوص مهمترین دستاوردهای این سامانه برای بیماران نیز اظهار کرد: کاهش دز اشعههای دریافتی به جهت کاهش نیاز به انجام تصویربرداریهای تکراری و غیرضروری، صرفه جویی زمانی (کاهش تردد شهری) ، صرفهجویی هزینههای درمانی، دسترسی به تصاویر پزشکی و اسناد بالینی و ... است.
وی در ادامه گفت: دسترسی به آرشیو تصاویر پزشکی، استفاده از ابزارهای پیش تشخیصی، عدم نیاز به نیروی انسانی برای جوابدهی، هدایت هوشمند بیمار جهت استفاده از تصویربرداری، مدیریت حضور بیماران در مراکز تصویربرداری و.... از مزایای این سامانه برای پزشکان و مراکز درمانی است
انتهای پیام/