دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فعالیت ۱۷ پارک علم و فناوری سلامت در کشور

فعالیت ۱۷ پارک علم و فناوری سلامت در کشور
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به راه اندازی مراکز رشد فناوری سلامت در سراسر کشور گفت: علاوه بر پارک‌های علم و فناوری، حدود ۱۱۷ مرکز فناوری سلامت فعال، ۱۴ مرکز نوآوری تخصصی در حوزه ژن درمانی، پزشکی بازساختی و مهندسی بافت، مشغول به فعالیت هستند.
کد خبر : 919199

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  در حاشیه افتتاح پارک علم و فناوری سلامت شهید بهشتی در جمع خبرنگاران با اشاره به مطالبات در آغاز دولت شهید جمهور برای کاربردی کردن حوزه‌های پژوهشی در حل مسائل و مشکلات جامعه اظهار داشت: ما در همین راستا کمیته‌های تخصصی فناوری در وزارت بهداشت را تشکیل و با توسعه و گسترش شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد پارک‌های مراکز فناوری و مراکز نوآوری را در دستور کار قرار دادیم که از این طریق ایده‌ها را به محصول تبدیل کرده تا در راستای بهبود نظام سلامت در کشور، مورد استفاده قرار گیرند.

معاون تحقیقات و فناوری با اشاره به تعداد پارک‌های علم و فناوری سلامت در سراسر کشور تاکید کرد: در گذشته تعداد پارک‌های علم و فناوری سلامت ۱۰ عدد بود که برخی از آنها فقط دارای مجوز بوده و وجود خارجی نداشتند، اما اکنون تعداد ۱۷ پارک علم و فناوری سلامت در کشور فعالیت دارند که در دولت شهید جمهور ۷ پارک علم و فناوری سلامت مجوز فعالیت گرفتند.

وی درباره شرکت‌های دانش بنیان افزود: در این دولت تعداد شرکت‌های دانش بنیان از ۷۰۰ شرکت به حدود یک هزار و ۵۰۰ شرکت افزایش پیدا کرده است که در حوزه‌های مواد اولیه دارو، تجهیزات پزشکی مصرفی، تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای و به طور مشخص در حوزه غذا و ایمنی غذا مشغول به فعالیت هستند.

دکتر پناهی به راه اندازی مراکز رشد فناوری سلامت در سراسر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر پارک‌های علم و فناوری، حدود ۱۱۷ مرکز فناوری سلامت فعال، ۱۴ مرکز نوآوری تخصصی در حوزه ژن درمانی، پزشکی بازساختی و مهندسی بافت مشغول به فعالیت هستند.

معاون تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: در حال حاضر ۲ هزار و ۳۰ نمونه محصول اولیه داریم که حدود ۷۴۰ محصول تجاری شده و هزار و ۳۰۳ محصول مجوز گرفته و نزدیک به ۴ هزار محصول سلامت محور در دانشگاه‌ها در حال بررسی است که پس از اخذ مجوز‌های لازم مورد بهره برداری قرار می‌گیرند.

وی افزود: پارک علم و فناوری سلامت شهید بهشتی که امروز توسط وزیر بهداشت افتتاح شد از جمله پارک‌های موفق و مطرح است و بسیاری از کیت‌های تشخیصی، درمانی نیز در این پارک طراحی و تولید می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته