دستورالعمل ترم تابستان رشتههای غیرپزشکی دانشگاه آزاد ابلاغ شد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد علیاکبری معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و رئیس کمیته امور اجرایی آموزش دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل دوره تابستان سال تحصیلی ۱۴۰۳ـ ۱۴۰۲ برای رشتههای غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استانها و واحدهای ویژه دانشگاه ابلاغ کرد.
این دستورالعمل در راستای استفاده بهینه از توان و قابلیت های منابع انسانی، صرفه جویی در زمان و نیز استفاده از تمام ظرفیتها و پتانسیل ها موجود دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری دوره آموزشی تابستان در مقاطع مختلف تحصیلی و در راستای اجرای بند ۲ راه کنشها و اقدامات کلان کاری با موضوع ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره های تحصیلی سند تحول و تعالی دانشگاه، ابلاغ شد.
براساس این دستورالعمل، ثبت نام دوره تابستان در واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ آغاز و تا ۲۸ تیرماه ۱۴۰۳ ادامه دارد.
شروع کلاس های درسی از تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ (پنج هفته آموزشی) بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات برگزار می شود. زمان برگزاری امتحانات از تاریخ ۵ شهریور تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ است.
تعداد کل ساعات تدریس دروس نظری و عملی دوره تابستان مشابه نیمسال های اول و دوم بوده و در طی ۵ هفته آموزشی اجرا می شود. واحدهای دانشگاهی موظف هستند درخصوص واحدهای درسی ارائه شده در دوره تابستان اطلاع رسانی لازم را انجام دهند.
حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقاطع مختلف تحصیلی به شرح جدول ذیل است:
مقطع | کاردانی پیوسته و ناپیوسته | کارشناسی پیوسته و ناپیوسته | کارشناسی ارشد | دکتری تخصصی |
حداکثر تعداد واحد انتخابی | ۸ | ۸ | ۲ درس (یک درس جبرانی و یک درس اصلی یا تخصصی) تا سقف ۶ واحد |
۲ درس جبرانی تا سقف ۴ واحد درسی |
براساس این دستورالعمل، برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر ۱۰ واحد درسی فارغ التحصیل می شوند، اخذ ۱۰ واحد در دوره تابستان بلامانع است. همچنین اخذ دروس وصایای حضرت امام (ره) و انس با قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده در جدول بلامانع است.
براساس بندهای این دستورالعمل، ارائه دروس در دوره تابستان اختیاری بوده و تمام دانشجویان می توانند در واحد محل تحصیل یا یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور (فقط در یک واحد دانشگاهی) با موافقت گروه تخصصی و معاونت آموزشی و مهارتی/ معاونت علمی واحدهای دانشگاهی مبدأ و مقصد ثبت نام کنند.
در این دستورالعمل آمده است: اخذ یا تمدید پایان نامه برای مقطع کارشناسی ارشد در دوره تابستان امکان پذیر نیست. ثبت نام ارزیابی جامع و اخذ/ تمدید رساله در دکتری تخصصی در دوره تابستان امکان پذیر نبوده و چنین اقدامی تخلف آموزشی محسوب می شود.
همچنین دانشجویان سایر دانشگاه ها (اعم از دولتی و غیردولتی) با ارائه معرفی نامه از دانشگاه محل تحصیل می توانند در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که مجری دوره تابستان هستند، ثبت نام و انتخاب واحد کنند.
انتهای پیام/