افتتاح دو سیستم آنلاین تصفیه پساب
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سایت اطلاع رسانی محیط زیست استان تهران، محمدهادی حیدرزاده در حاشیه این مراسم با بیان اینکه یکی از رویکردهای اصلی سازمان حفاظت محیط زیست کاهش آلودگی در حوزههای مختلف است، افزود: از آنجاییکه واحدهای صنعتی یکی از مهمترین منابع آلاینده هستند، ایجاد سیستمهای تصفیه پساب و کنترل خروجیها گواه این مدعاست که باید آلودگیها در مبدا کنترل شود و الزامات زیست محیطی باید در این حوزه به جد تعقیب شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی بدون رعایت الزامات زیست محیطی نمیتواند پایداری لازم را داشته باشد، گفت: با توجه به بارگزاری صنعتی انبوهی که در حوزه استان تهران صورت گرفته، موضوع پایش صنایع و الزام به رعایت قواعد و قوانین زیست محیطی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران با جدیت پیگیری میشود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به استقرار 30 درصد صنایع کشور در استان تهران، اظهار کرد: سازمان حفاظت محیط زیست با جدیت به دنبال سیاستهای انقباضی در راستای جلوگیری از بارگزاری جدید صنایع در استان تهران است.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه اگر قرار است پس از برجام، توسعهای صورت گیرد باید عدالت در آن رعایت شود، تصریح کرد: توزیع صنایع در سطح کشور نباید به صورت غیر عادلانه انجام شود و فشار بارگزاریهای جدید صنایع بر استان تهران و مردم آن اعمال شود.
حیدرزاده بیان کرد: پیش بینی ما این است که در سال 95، 30 درصد افزایش ایجاد سیستمهای پایش آنلاین صنایع را نسبت به سال 94 تجربه کنیم و این موضوع با توجه به دوران پساتحریم در دستور کار محیط زیست استان تهران قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در مجموع 93 واحد صنعتی استان تا پایان سال 94 مجهز به سیستم پایش بر خط شدهاند، افزود: براساس مستندات موجود این مقدار تا پایان سال 95 به 300 واحد خواهد رسید و اعتقاد ما این است که اگر تا پایان سال 95 این موضوع تحقق یابد حدود 20 درصد واحد های مشمول در حوزه صنایع استان به این سیستم مجهز شدهاند.
حیدرزاده ادامه داد: در پایشهای برخط، آلودگیها بطور لحظهای توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پایش میشود و این موضوع به نوبه خود در حوزههای مختلف بخصوص هزینههای سوخت، حمل و نقل و نیروی انسانی کاهش چشمگیری به همراه خواهد داشت.
وی در ادامه با اشاره به اینکه صنایع آلاینده مانند سیمان و معادن باید از تهران به خارج منتقل شوند، افزود: ما باید در حوزه محیط زیست انقلابی عمل کنیم و اگر میخواهیم شاخصهای زندگی در تهران به حد معمول و نه حد معقول برسد باید جهادی و انقلابی وارد عمل شد. در اینخصوص میطلبد که یک نگاه جمعی و مشارکت عمومی داشته باشیم.
حیدرزاده در ادامه گفت: احساس میکنیم فاصلهای در فعالیتهای زیست محیطی چه در بخشهای صنعتی و چه در بخشهای خدماتی برای چند سال در کشور پیش آمده و خوشبختانه نگاه دولت این است که هرچه سریعتر این فرصتهای از دست رفته جبران شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه در دوران تحریم فشارهای زیادی در حوزههای مختلف صنعت، به خصوص در بخش خودرو سازی و بخشهای دیگر کشور وارد شد، افزود: انتظار ما این است که در حال حاضر در حوزه خودروسازی کشور هم در فرآیند تولید و هم در محصول به موضوعات زیست محیطی نگاه ویژه و جدیدی معطوف شود چرا که خودرو سهم قابل توجهی در موضوع آلودگی هوا دارد.
وی به تدوین آییننامه یک در هزار فروش اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اخیرا آییننامه یک در هزار فروش پس از 4 ماه بازنگری ابلاغ شده و بعد از کارشناسی نهایی، در سطح استان به صنایع ابلاغ خواهد شد.
حیدرزاده اظهار کرد: پس از ابلاغ این آیین نامه به صنایع، این میزان منابع در راستای مسئولیتهای اجتماعی باید صرفا و بطور مستقیم در حوزه محیط زیست هزینه شود.
گفتنی است با افتتاح سیستم آنلاین تصفیه پساب شرکت پارس دارو پارامترهای BOD-COD-TOC-PH و دما و سیستم آنلاین تصفیه پساب شرکت مگا موتور پارامترهای دما و PH و COD، از این پس بصورت آنلاین توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران پایش خواهند شد.
انتهای پیام/