معاون اول رئیس جمهوری: دولت برای اداره آموزش و پرورش کشور نیازمند مشارکت مردمی است
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان تهران که در سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما برگزار شد، با قدردانی از اقدامات و تلاشهای خیرین مدرسه ساز اظهار کرد: این میزان حمایت از سوی خیرین مدرسه ساز در آموزش و پرورش کشور، انصافاً دلگرم کننده و مثال زندنی است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات خیرین مدرسه ساز به یک الگو برای آحاد جامعه تبدیل شده است، تصریح کرد: در روزهای نخست تشکیل جامعه خیرین مدرسه ساز، تعداد این عزیزان تعدادی اندک بود اما امروز این کار به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شده است و این گونه اقدامات در سایر بخشها از جمله بخش بهداشت و درمان نیز رونق یافته است.
معاون اول رئیس جمهوری اظهار امیدواری کرد که کار خیرین مدرسه ساز با حمایت و مشارکت اقشار مختلف مردم روبه رو شود و شاهد بهرهمندی مدارس کشور از تجهیزات و امکانات مناسب باشیم.
جهانگیری از خیرین مدرسه ساز به عنوان اشخاصی یاد کرد که در جهادی مقدس ورود کردهاند و در صحنه عمل کارهای باارزشی انجام میدهند.
وی افزود: لازم میدانم مراتب سپاس و قدردانی دولت جمهوری اسلامی ایران را از تک تک شما خیرین مدرسه ساز و خیرین سایر بخشها از جمله درمان و خدمات اجتماعی اعلام کنم چرا که حمایتهای نوع دوستانه شما گام مهمی در جهت کمک به مردم بزرگوار این کشور است.
معاون اول رئیس جمهوری با تاکید براینکه البته خیرین مدرسه ساز نیاز به تقدیر ما ندارند، افزود: این عزیزان در معاملهای با خداوند بزرگ وارد شدهاند و به دلیل ارزش فراوانی که برای مردم کشور قائل هستند، دست به این گونه اقدامات میزنند و بیتردید خداوند نیز به زندگی این عزیزان خیر و برکت عطا خواهد کرد.
جهانگیری در ادامه سخنان خود با یادآوری اینکه آموزش و پرورش یکی از بزرگترین دستگاههای اجرایی دولت است، تصریح کرد: همه خانوادهها و اقشار مختلف جامعه از دورترین نقاط کشور تا پایتخت از خدمات این وزارتخانه بهرهمند هستند و فرزندان همه ما با آموزش و پرورش سروکار دارند.
وی با بیان اینکه نیازمندیهای وزارت آموزش و پرورش فراوان است، گفت: در قانون اساسی به دولتها تکلیف شده که به گونهای برنامه ریزی و پیش بینی کنند که آحاد جامعه بتوانند در هر نقطه از کشور از امکانات تحصیل بهرهمند شوند و در این زمینه با محدودیت مواجه نباشند.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش تاکنون اسناد مختلفی تدوین شده است، افزود: امیدوارم این اسناد در نظام آموزشی کشور عملیاتی شود البته ابزارهای مادی و ساخت مدارس و تامین امکانات مناسب نیز در این زمینه لازم است چرا که به کارگیری تجهیزات و امکانات نوین از جمله پیش نیازهای کار آموزش و پرورش است.
جهانگیری با اشاره به گزارشهای وزیر آموزش و پرورش مبنی براینکه 30 درصد مدارس کشور از نظر استحکام ساختمانی وضعیت مناسبی ندارند، گفت: این یک تکلیف بر دوش دولت و دغدغهای برای خیرین است که در مدت زمانی کوتاه این مدارس را مقاوم سازی کنند تا دغدغههای موجود با توجه به حادثه خیز بودن کشور برطرف شود.
وی با تاکید براینکه نباید از نیازهای امروز آموزش و پرورش غفلت کنیم، گفت: نیازمند آن هستیم که ابزارها و امکانات مدرن برای مدارس تامین کنیم و خوشبختانه امروز روال سنتی در مدارس در حال تبدیل شدن به شیوههای جدید است و بسیاری از مدارس کشور به کلاسهای دارای امکانات و تجهیزات مدرن مجهز شدهاند.
در این مراسم وزیر آموزش و پرورش نیز با بیان اینکه پس از انقلاب اسلامی به طور میانگین روزانه 7 کلاس درس توسط خیرین در کشور احداث شده است، گفت: بیش از 2.5 میلیون دانش آموز در مدارس خیر ساز مشغول تحصیل هستند.
علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش گفت: در دولت یازدهم شاهد توجه خاص دولت به آموزش و پرورش هستیم و دولت به دنبال توسعه مشارکت مردمی در آموزش و پرورش است که یکی از مصادیق این مشارکت حضور چشمگیر خیرین مدرسه ساز است.
در این مراسم رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز هم گزارشی از سابقه فعالیت این جامعه و میزان مشارکت مردم در امر مدرسه سازی ارائه کرد و گفت: 35 درصد مدارس کشور با همت خیرین احداث شده است.
گفتنی است در این مراسم تعدادی از خیرین مدرسه ساز از دست معاون اول رئیس جمهوری لوح سپاس و تندیس دریافت کردند.
انتهای پیام/