۰۶/ ارديبهشت /۱۴۰۴
16:26 29 / 11 /1402
دبیر علمی چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت :

رشد ۲۰۰ برابری تعداد مقالات تحقیقات کیفی طی ۵ سال اخیر

رشد 200 برابری تعداد مقالات تحقیقات کیفی طی ۵ سال اخیر
دبیر علمی چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت گفت: تعداد مقالات تحقیقات کیفی در کشور، طی ۵ سال اخیر ۲۰۰ برابر شده است که این اتفاق خوبی است.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت، یکشنبه ۲۹ بهمن ماه در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی آغازشد و تا دوشنبه ۳۰ بهمن ماه ادامه دارد.

مسعود فلاحی خشکناب، دبیر علمی چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت  ضمن بیان تاریخچه تحقیقات کیفی ، کارگاه های آموزشی و مجلات حوزه تحقیقات کیفی، گفت: در سال ۱۳۷۵ و با راه اندازی مقطع دکترای پرستاری این رویداد علمی آغاز شد و از سه دهه گذشته شاهد این رویداد علمی هستیم .


مدیر گروه آموزشی پرستاری دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی افزود: اصل تحقیقات کیفی بر تعامل است و تعامل در حوزه های گوناگون منجر به تحقیقات کیفی می شود  و تعداد مقالات تحقیقات کیفی  طی ۵ سال اخیر ۲۰۰ برابر شده است که این اتفاق خوبی است.


فلاحی در خصوص اجرای این رویداد علمی گفت:از مردادماه سال جاری کارهای مقدماتی جهت برگزاری چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، آغاز شد و ۴۷۱ نفر در این کنگره ملی، ثبت نام کردند و از از این میان شاهد ارسال ۱۵۴ مقاله به دبیرخانه کنگره بودیم که ۱۳۵ مقاله توسط کمیته های تخصصی علمی داوری، انتخاب  شد و ۲۰ سخنرانی و ۵۰  پوستر طی روزهای برگزاری کنگره ارائه می شود ‌.


وی تصریح کرد: ۵۲ درصد مقالات برای کنگره پذیرفته شده اند و اجرای این کنگره توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و مشارکت بالای دانشجویان دانشگاه از دیگر جریانات مطلوب چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت قلمداد می شود.

گوشتیران
قالیشویی ادیب


دبیر علمی چهارمین کنگره ملی تحقیقات کیفی در علوم سلامت گفت: پنل های تخصصی با موضوع توانبخشی و تحقیقات کیفی، جمع آوری داد‌ه‌ها(نقطه عزیمت سلامت و اعتبار مطالعات کیفی)، ‌ابزارسازی و تحقیق کیفی، اخلاق در تحقیق کیفی، مسائل اخلاقی تحقیقات کیفی و موضوع علم باز برای کیفیت تحقیق طی روزهای ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه توسط متخصصان به مخاطبان ارائه می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر