دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دهمین جلسه دادگاه علنی منافقین برگزار شد؛

«ملیشیا» ارتش خصوصی آمریکا در ایران بود/ پرویز ثابتی رفیق گرمابه و گلستان رجوی‌ها 

«ملیشیا» ارتش خصوصی آمریکا در ایران بود  پرویز ثابتی رفیق گرمابه و گلستان رجوی‌ها 
دهمین جلسه بزرگ‌ترین دادگاه علنی منافقین برگزار شد. کارشناس تاریخ در این جلسه عنوان کرد که میلشیای مجاهدین خلق ارتش خصوصی آمریکا در ایران بود.
کد خبر : 895108

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهمین جلسه بزرگترین دادگاه علنی منافقین برگزار شد. این جلسه آخرین جلسه این دادگاه در سال 1402 بود.

بر اساس این گزارش، جلسات این دادگاه در دادگستری استان تهران در مجتمع قضائی امام خمینی و شعبه ۱۱ دادگاه کیفری برگزار می‌شود و قاضی دادگاه حجت‌الاسلام والمسلمین دهقان و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری است.

در ابتدای دادگاه قاضی دهقانی با اعلام رسمی بودن دادگاه گفت: با توجه به اتمام قرائت کیفرخواست و بیان دلایل نماینده دادستان در جلسه قبل، از این لحظه وارد شکایت شکات می‌شویم. قبل از دعوت از شکات برای ارائه مطالب از نماینده دادستان درخواست می‌شود آخرین مطالب خود را مطرح کند.

حل یک معمای آمریکایی/ تروریستیِ بودن منافقین از نگاه حقوق بشر غربی

نماینده دادستان با قرار گرفتن در جایگاه گفت: بر اساس قوانین وزارت خارجه آمریکا این کشور وقتی می‌خواهد گروهی را تروریستیِ اعلام کند باید دلایل و مصادیق آن را مشخص کند. در گزارش سالانه تروریسم آمریکا مصادیق تروریستیِ بودن گروهک منافقین وجود دارد از ترور‌های کور تا بمب گذاری و همکاری اطلاعاتی و عملیاتی در این گزارش قید شده است.

وی افزود: پس از اشغال عراق توسط آمریکا این کشور بر خلاف موضع گیری سابق گروهک منافقین را غیرنظامی تلقی می‌کند؛ با وجود اینکه این فرقه در لیست تروریستیِ قرار داشت.

نماینده دادستان بیان کرد:آمریکایی‌ها که سازمان منافقین را تروریستیِ می‌دانستند بعد از اشغال عراق آن را غیرنظامی خواند. موسسه رند نوشته است که این اقدام آمریکا یک معما بود!

«سلاح» منشأ فکری گروهک تروریستیِ منافقین!

نماینده دادستان گفت: گروهک منافقین از روز تاسیس مسلح بوده و ماهیت آن انجام اقدامات مسلحانه بوده است.در لوگوی این گروهک نیز تصویر اسلحه قرار دارد.

وی بیان کرد: موسسان این گروهک هیچگاه توسط امام خمینی ره تایید نشدند؛ و پس از انقلاب انبار‌های سلاح را تحویل ندادند.

نماینده دادستان ادامه داد: سلاح‌هایی که دست منافقین بوده دو منشأ دارد، یک سری قبل از انقلاب خریداری شده و بخشی دیگر از زاغه مهمات ارتش غارت شده بود. این گروهک به بهانه‌ی مبارزه با امپریالیسم شاخه نظامی تشکیل داد در حالی که بعد‌ها در دامن آمریکایی‌ها افتاد.

مسعود رجوی کارمند ساواک بود؟

و‌کیل شکات در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین گفت: مسعود رجوی به دلیل همکاری با ساواک از حکم اعدام رهایی پیدا کرد. رجوی در طول بازجویی تمامی گروه‌ها و اشخاص مبارز را لو داده و باعث شد در مسیر مبارزات اختلال ایجاد شود.

وی گفت: کاظم رجوی برادر مسعود که در آن سال‌ها مسئول دفتر رژیم پهلوی در ژنو بود و نقش قابل توجهی در تخفیف حکم سرکرده منافقین داشت!

آیا منافقین مجبور به اقدام مسلحانه علیه مردم شد؟

در ادامه نماینده دادستان گفت: نشریه تروریستیِ منافق (مجاهد) در شماره ۱۴۲ نوشته است:هدف از تشکیل ملیشیای منافقین ایجاد یک گروه مسلح بود که آمادگی رویارویی و نبرد قطعی با مردم ایران داشته باشد.

وی افزود: نشریه مجاهد در شماره ۱۴۶ می‌نویسد: اکنون ملیشیا در دومین نبرد در هزاران پایگاه در سراسر کشور آماده مبارزه است!، همچنین جعفر حسنی از اعضای فرقه (بخش اجتماعی) در اعترافات خود می‌گوید: کارکرد ملیشیا در جهت براندازی بود؛ در مشهد مانور خیابانی می‌دادیم تا آمادگی خود را حفظ کنیم. این اعترافات به خوبی نشان می‌دهد که گروهک منافقین از همان سپیده دم پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال جنگ مسلحانه بوده است.

آیا شورش مسلحانه منافقین در ۳۰ خرداد یه تظاهرات مسالمت آمیز بود؟

نماینده دادستان بیان کرد: در کتاب بهرام آذر افروز از اعضای جدا شده گروهک تروریستیِ منافقین آمده است: رجوی اصرار می‌کرد که خشونت را باید در ۳۰ خرداد بالا برد؛ سازمان تصمیم گرفته بود به دلیل تخریب آخرین دژ خود (بنی صدر) در آن روز دستور آتش داد.

وی افزود: نشریه مجاهد (منافق) می‌نویسد: ده روز پیش از سی خرداد دسته‌های ۱۰۰ نفره به خیابان می‌رفت تا مبارزه مسلحانه را تمرین کند.

نماینده دادستان بیان کرد: سازمان مجاهدین خلق که با رهبری مسعود رجوی خیال تسلط بر حاکمیت سیاسی را در سر می‌پروراند، پس از شکست در فرآیند مردمی تعیین حاکمیت و به دنبال یک سری فعل و انفعالات سریع در ساخت حاکمیت سیاسی کشور هرگز انتظار شکست جناح بنی‌صدر را نداشت چرا که آن‌ها با تأکید بر این مسئله که بنی‌صدر حمایت بخشی از جامعه (به ویژه مجاهدین) را پشت سر دارد رسماً اعلام داشتند که بنی‌صدر می‌تواند در این مقطع کمر ارتجاع را بشکند!

 وی بیان کرد: به دنبال شکست جناح بنی‌صدر، سازمان با «بن بست» جدی سیاسی تشکیلاتی مواجه شد؛ بنابراین کادر رهبری مجاهدین برای خروج و یا شکستن این بن بست سیاسی تشکیلاتی و به طمع تصاحب قدرت، گام در مسیری نهاد که نهایت آن تقابل مسلحانه با جمهوری اسلامی بود.

مسعود رجوی باعث کشته شدن ۱۰ نفر از اعضای گروهک در پیش از انقلاب شد! / روایتی تازه از همکاری رجوی با ساواک/ وکیل شکات یک اتهام جدید به رجوی نسبت داد

 وکیل مدافع شکات دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین در ادامه دادگاه گفت:برگه‌های بازجویی مسعود رجوی نشان می‌دهد که رجوی ریز جزئیات اعضا را لو داده بود. کمک رجوی به ساواک در حدی بود که زاهدی ریئس ساواک برای شاه نامه نوشت تا برای رجوی تخفیف بگیرد. همکاری مسعود رجوی با ساواک باعث کشته شدن ۱۰ نفر از اعضا شد.

رجوی عامل نفوذی ساواک بود!

وکیل شکات در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین بیان کرد:اسناد ساواک نشان می‌دهد که مسعود رجوی در سطحی بالا با سازمان اطلاعات و امنیت شاه همکاری کرده تا جایی که ساواک او را همکار خود نامیده است.رجوی در اسناد بازجویی کروکی همه مبارزان را در اختیار ساواک قرار داده است.

وی گفت: این اسناد نشان می‌دهد که مسعود رجوی نه یک مبارز بلکه عامل نفوذی ساواک در میان مبارزین بوده است!

گروهک نهضت آزادی مادر منافقین است/ پرویز ثابتی رفیق گرمابه و گلستان رجوی‌ها 

سید عبدالله متولیان پژوهشگر تاریخ در دادگاه مطرح کرد:دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک منافقین یک کلاس درس در جنگ ادراکی است.در دورانی که جوانان خیلی اسناد تاریخی را نمی‌خوانند این دادگاه جهاد تبیین برای آن‌ها محسوب می‌شود.

وی گفت:ماهیت سازمان مجاهدین خلق را نمیتوان مجزا از گروهک نهضت آزادی مورد بررسی قرار داد؛ بازرگان می‌گفت اعضای این سازمان فرزندان من هستند و افرادی، چون سعید محسن از اعضای نهضت آزادی بودند.اعضای کادر مرکزی و موسسان گروهک عضو نهضت آزادی بودند.

متولیان ادامه داد: مسعود رجوی همکار ساواک بود و نه کارمند رسمی آن. در اسناد پژوهشی همکار سطوحی دارد در اینجا مراد فردی است که منبع و حقوق بگیر محسوب می‌شود. کاظم رجوی ماهیانه ده هزار فرانک از ساواک حقوق می‌گرفت. پدر مسعود رجوی برای شاه نامه نوشت که خانواده رجوی سرسپرده شاه است این نامه را کاظم رجوی به پرویز ثابتی داد تا به دست شاه برساند!

اتحاد راهبردی منافقین و گروهک نهضت آزادی به روایت اسناد 

این پژوهشگر تاریخ  ادامه داد: مسعود رجوی ارتباط ایدئولوژیک سازمان با نهضت و شخص مهندس بازرگان را این‌گونه عنوان می‌کند: «از نظر ایدئولوژیک، مهندس بازرگان از نمایندگان سازمان مجاهدین خلق به شمار می‌آیند و مجاهدین نیز پیوستن ازاین نظر خود را مدیون او می‌دانند. این در حالی است که محمد حنیف‌نژاد و سعید محسن که از موسسین مجاهدین خلق نام برده می‌شوند، از نیرو‌های نهضت آزادی و جبهه ملی بودند که تحت تاثیر اندیشه‌های بازرگان و مجاهدین خلق را بنیان نهادند و اندیشه التقاطی از بدو زایش در این سازمان وارد شد و مهندس بازرگان آن‌ها را فرزندان مجاهد خود خطاب می‌کند.

متولیان بیان کرد: کتاب اصلی آموزش ایدئولوژی سازمان یعنی کتاب «راه انبیا، راه بشر» به‌شدت تحت تاثیر کتاب «راه طی‌شده» مهندس بازرگان است. همچنین بازرگان در بیانیه‌ای از نامزدی مسعود رجوی در اولین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حمایت همه جانبه می‌کند ابراز امیدواری می‌کند که ” برای تامین وحدت و حقوق گروه‌های اقلیت، امیدوارم مسعود رجوی که معرف جناح پرشوری از جوانان با ایمان است، نیز به مجلس راه یابد.

وی افزود: گروهک منافقین اگرچه از نظر ذهنی چپگرا بود، اما تمامی اعضای آن پناهنده به اردوگاه غرب شدند و حتی رجوی پاریس را برای اقامت انتخاب کرد؛ مجاهدین خلق گروهی التقاطی بود که توسط نهضت آزادی بازیچه دست سازمان‌های جاسوسی غربی شد.

ملیشیا ارتش خصوصی آمریکا در ایران بود

زهره لاجوردی کارشناس تاریخ در دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین مطرح کرد:منافقین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال جمع آوری اسلحه رفت و خانه‌های تیمی تشکیل داد. میلشیای مجاهدین خلق ارتش خصوصی آمریکا در ایران بود. منافقین با برنامه ریزی قبلی اسلحه جمع می‌کرد و پیش از ۳۰ خرداد ماهیت تروریستیِ داشت.

و‌کیل منافقین در دادگاه مطرح کرد: جرایم مجاهدین در پیش از انقلاب را بررسی نکنید! 

یکی از وکلای منافقین در دادگاه گفت: وکلای شکات حق ورود غیر رسمی و دادن انتساب جدید به پرونده را ندارد.

قاضی دادگاه در پاسخ گفت: طبق ماده ۳۴۱ قانون کیفری دادگاه تکلیف دارد نسبت به ادعا‌های صورت گرفته تحقیقات انجام دهد و استمرار جرم در قبل از انقلاب که در کیفرخواست به آن توجه نشده را نیز بررسی کند.

شاهدان ترور در دادگاه حاضر شدند/ منافقین باید غرامت بدهند

مهدی چیذری شاکی دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستیِ منافقین گفت: در ۲۳ اسفند سال ۷۸ در حمله منافقین در مجتمع مسکونی نور با پرتاب خمپاره مجروح شدم و پای چپم را از دست دادم.

وی گفت: من مهندس ناظر در یک پروژه شهرداری بودم و در روزی این اتفاق برایم افتاد که یک کودک یک ساله داشتم. در آن حمله به منازل و خودرو مردم آسیب وارد شد. از دادگاه می‌خواهم برای رسیدگی به حقوق قربانیان از هیچ تلاشی فروگذاری نکند. با توجه به صدمات تقاضای دیه و قصاص هم دارم؛ علاوه بر صدمات به پا حدود ۷۵ ترکش در بدن دارم و هنوز تحت درمان هستم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب