دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

اثرگذاری ۷ هزار زبان دنیا با شعر افزایش می‌یابد

اثرگذاری ۷ هزار زبان دنیا با شعر افزایش می‌یابد
امام جمعه ارومیه گفت: بیش از ۷ هزار زبان در دنیا وجود دارد و آن چیزی که می‌تواند اثرگذاری آنها را افزایش دهد، شعر است.
کد خبر : 895104

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه در آیین اختتامیه سومین جشنواره بین‌المللی شعر وحدت از سری برنامه های سومین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی و نخستین جشنواره دانش‌آموزی تولید محتوای دیجیتال که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد، اظهار کرد:‌ اکنون بیش از ۷ هزار زبان در دنیا وجود دارد که با اضافه کردن گویش‌ها تعداد آن بسیار فراتر نیز می‌رود و مسئله‌ای که می‌تواند این زبان‌ها را موزون کرده و اثرگذاری آن را افزایش دهد مسئله شعر است.

وی عنوان کرد:‌ یکی از نعمت‌های بسیار بزرگ خدای تبارک و تعالی قدرت بیان است. خداوند متعال این قدرت را به داده تا مکنونات ذهنی و محفوظات قلبی خود را به زبان بیاوریم در قالب کلمات به دیگران بگوییم و انتقال بدیم و این نعمت بسیار بزرگی است.

امام جمعه ارومیه با اشاره به آیه چهار سوره الرحمن ادامه داد: خداوند متعال در قرآن کریم نعمت‌های اساسی که به بندگان عطا فرموده می‌شمارد که یکی از آنها نیز نعمت سخن گفتن است؛ اما در برخی مواقع از این نعمت غافل شده و شکر آن را به جا نمی‌آوریم.

قریشی تفاوت در زبان‌ها و گویش‌ها را یکی از نکاتی مطرح کرد که در قرآن کریم مورد اشاره قرار گرفته و به اندیشیدن در آن توسط اندیشمندان دعوت شده و گفت: توانایی نوشتن یکی دیگر از نعمت‌هایی بوده که در قرآن کریم به آن اشاره شده، توجه به این نعمت‌ها قهرا سبب توجه انسان به یاد خدا و قرار گرفتن در محضر خدا می‌شود.

وی وحدت را از مهم‌ترین محور‌های اساسی همه ادیان الهی به‌ویژه دین مبین اسلام دانست و بیان کرد: آنچه می‌تواند جهان اسلام را در مقابل توطئه‌ها بیمه کند، حفظ وحدت بوده و ورود دانشگاه آزاد اسلامی به این مسئله در قالب جشنواره شعر وحدت در خورد قدردانی است.

امام جمعه ارومیه با بیان اینکه حوادث و رویداد‌های کنونی جهان حاکی از آن است که حضور مؤثر و کارآمد دنیای اسلام در صحنه جهانی با واکنش قدرت‌های سلطه‌طلب روبرو شده افزود: ضروری است در دنیای امروز دولت‌های اسلامی اختلافات بین خود را کنار گذاشته و در عمل وحدت و همبستگی خود را به جهانیان نشان دهند تا دیگر شاهد اتفاقات ناگواری که برای نمونه امروز در غزه رخ می‌دهد نباشیم.

قریشی با تشریح شاخص‌های وحدت در گفتار و سیره امام علی(ع) مطرح کرد: امیدواریم مسلمانان بر پایه توحید، خداترسی و خداشناسی با تمسک به وحدت در جهان حکومت داشته باشند.جمهوری اسلامی ایران، پرچمدار اسلام ناب محمدی(ص) و منادی وحدت در جهان اسلام است و دیگر مسلمانان را برای به دست آوردن و تحکیم وحدت دعوت می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب