ارسال یکهزار و ۱۰۰ اثر به دبیرخانه جشنوارههای «شعر وحدت» و «تولید محتوای دیجیتال»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانغربی در آیین اختتامیه سومین جشنواره بینالمللی «شعر وحدت» و نخستین جشنواره دانشآموزی «تولید محتوای دیجیتال» دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه از سری برنامههای سومین جشنواره «امامت و مهدویت» دانشگاه آزاد اظهار کرد: آذربایجانغربی رنگینکمان ادیان و اقوام بوده و برگزاری جشنوارهای با محور وحدت در این استان موجب افتخار برای دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی با تأکید بر اینکه با تلاشهای صورت گرفته، امسال جشنواره «شعر وحدت» به صورت بینالمللی برگزار شد، افزود: از مجموع ۳۹۵ اثر ارسالی به این جشنواره، برای نخستینبار ۳۳ اثر بینالمللی از کشورهای مختلف به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانغربی خاطرنشان کرد: ۷۰۵ اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره دانشآموزی «تولید محتوای دیجیتال» ارسال شده که در نوع خود نشانگر استقبال بینظیر دانشآموزان از موضوعاتی با عنوان مهدویت بوده است.
ولیلو با اشاره بر اینکه پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم در تمامی مسائل برای ما یک الگو بوده و مهمترین نقش را در وحدت جامعه اسلامی ایفا میکند، ادامه داد: وحدت سرآغاز بسیار مهمی برای بازگشت امت اسلامی به اسلام اصیل و تحقق وحدت جهان اسلام مهمترین نکته مشترک آنان یعنی وجود مقدس نبی مکرم اسلام صلیالله علیه و آله و سلم است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه رمز اقتدار جوامع اسلامی وحدت است، افزود: تمام مسلمانان جهان باید قدر وحدت را بهعنوان یک نعمت الهی دانسته و بدانند با تمسک به وحدت هیچ نیرویی توان مقابله و قد علم کردن در برابر اسلام را ندارد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانغربی از مجموع تلاشهای صورت گرفته در یک سال گذشته برای برگزاری هرچه باشکوهتر جشنواره و همچنین مشارکت تمام نهادهای مرتبط با سومین جشنواره بینالمللی شعر وحدت و نخستین جشنواره دانشآموزی تولید محتوای دیجیتال دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه قدردانی کرد.
شعر گفتن تنها کار مغز و زبان نیست
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانغربی هم با تأکید بر اینکه امام خمینی(ره) با انقلاب اسلامی، اعتماد به نفس مردم را بازگرداند، خاطرنشان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران و وجهه کشور ما را در برابر مستکبران عالم به یک چهره مقتدر تبدیل کرد.
حجتالاسلام سجاد بیگی افزود: شعر گفتن تنها کار مغز و زبان نیست؛ بلکه شعر گفتن یک حال و الهام خاصی دارد و کسی که به دنیای شعر وارد میشود مطمئناً الهاماتی در درون این فرد به جوشش درمیآید تا اینکه به مرحله گفتن میرسد.
وی با بیان اینکه شعر، انسان را به یک دنیای ماورای ماده انتقال داده و احساس را درگیر میکند، افزود: در این مسئله نوع شعر مهم نیست، بلکه تأثیر شعر بر روی روان انسان حائز اهمیت است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانغربی با بیان اینکه بهکارگیری تمثیل، استعاره، کنایه و ایجاز در شعر اثرگذاری مطلب را دوچندان میکند، افزود: سومین جشنواره بینالمللی شعر وحدت، اثر بسیار مهمی در تبیین موضوع وحدت با زبان شعر خواهد داشت.
بیگی افزود: اگر اشعار در کنار وصل به احساس، وصل به معنویت و اخلاق داشته باشند به آثاری منتخب و ماندگار در ذهن مردم تبدیل خواهند شد.
به گزارش آنا، در پایان این مراسم از شعرا و مقامآوران سومین جشنواره بینالمللی شعر وحدت و نخستین جشنواره دانشآموزی تولید محتوای دیجیتال با حضور اکبر اشرفی قائم مقام معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و فاطمه حمیدیفر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی تجلیل شد.
انتهای پیام/