سرانه ورزشی تهران با استانداردهای بینالمللی فاصله زیادی دارد
حسین اوجاقی مدیر عامل سازمان ورزش شهرداری تهران، در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از ابتدای دوره مدیریت شهری فعلی تا کنون مهمترین نکتهای که در بخش ورزش به آن توجه کردیم اورهال کردن و بازسازی مجموعههای ورزشی تخریب شده و از دور خارج شده و به چرخه استفاده عموم بازگرداندن آنها بوده است.
اوجاقی یادآور شد: در طول این ۲ سال که مدیریت شهری تغییر کرده است ۶۹ مجموعه ورزشی که به دلیل خراب بودن تجهیزات و ناقصی امکانات آنها ( مثل خراب بودن بخش تاسیسات و ... ) بسته و تعطیل شده بودند را بازسازی کرده و برای استفاده عموم در اختیار محلات مختلف قرار دادیم و ۲ مجموعه دیگر از این قبیل مجموعههای ورزشی باقی مانده است که پس از بازسازی تعیین تکلیف شده و برای استفاده مردم مجددا بازگشایی خواهند شد.
وی تصریح کرد: در شهر تهران به ازای هر فرد در فضاهای ورزشی سر پوشیده چیزی حدود ۶۰ میلی مترمربع و در بخش فضاهای روباز هم کمتر از یک مترمربع سرانه ورزشی داریم و این یعنی با استانداردهای بینالمللی فاصله زیادی داریم.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران اضافه کرد: استاندارد بینالمللی فضای ورزشی به ازای هر فرد در دنیا چیزی بین ۲ تا ۲/۵ مترمربع است و باید با سمتی برویم که سرانه ورزشی در شهر تهران را بالاتر ببریم.
اعتبار ویژه برای توسعه فضاهای ورزشی در سال ۱۴۰۳
اوجاقی همچنین خاطرنشان کرد: با نگاهی که شخص شهردار تهران در خصوص سرانههای ورزشی پایتخت دارد، اعتباراتی ویژه این بخش در سال ۱۴۰۳ برای افزایش سرانهها و احداث مجموعههای ورزشی جدید تخصیص پیدا خواهد کرد.
وی در ادامه تأکید کرد: از اینجا به بعد و همچنین در سال ۱۴۰۳ باید به سمتی برویم که فضاها و مجموعههای ورزشی جدیدی را ایجاد و احداث کنیم و سرانه ورزشی شهر تهران را توسعه بدهیم و به اندازههای سرانه ورزشی استاندارد در سطح بین المللی نزديک شویم.
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تصریح کرد: در تملکها و داراییهای شهرداری باید به ایجاد و اختصاص فضاهای جدید برای احداث مجموعههای ورزشی هم توجه شود و مجموعههای مختلف ورزشی باید به گونهای احداث شوند که برای گروههای مختلف مثل جانباران، معلولان، دانش آموزان، خانوادهها و ... مورد استفاده قرار بگیرند.
اوجاقی اضافه کرد: در ساخت و توسعه فضاهای ورزشی جدید به سمتی حرکت میکنیم که زنان و مردان هر دو گروه در زمان مشخص بتوانند از آنها استفاده کنند و کمبود این قبیل فضاها نیز به نوعی مرتفع شود.
انتهای پیام/