کاهش 5 درصدی سرقت/ استرداد اموال مالباختگان یکی از مشکلات پلیس آگاهی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار حسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی درحاشیه گردهمایی رؤسای پلیس آگاهی استانهای سراسر کشور در توضیح علت برگزاری این همایش اظهار کرد: این همایش به منظور بررسی عملکرد یکساله همکاران ما در این حوزه و در مرحله دوم درخصوص بررسی برنامهها و سیاستهایی است که پیشرو داریم برگزار شد. برنامههایی که در سالجاری انجام شد، مورد بررسی قرار دادیم و تاکید کردیم اگر در نقاطی ابهاماتی وجود دارد، آن را برطرف کرده و مورد بررسی قرار دهیم.
وی با بیان اینکه اولویت پلیس آگاهی در سال 95 مقابله با باندهای بزرگ قاچاق کالا و ارز است، تصریح کرد: در این زمینه اقدامات اولیه خوبی صورت گرفته و مجموعه نیروی انتظامی به این موضوع اهتمام دارد.
پیشگیری از سرقت و مقابله با آن در دستور کار پلیس
فرمانده ناجا با اشاره به یکی دیگر از اولویتهای پلیس آگاهی در سال 95 اضافه کرد: قرارگاه مقابله و مبارزه با سرقت از سال 93 راهاندازی شده و با کارهای خوبی که صورت گرفته است، توانستهایم مقابله با سرقت را تشدید کنیم.
اشتری درخواست کرد: در تمامی استانها همه مسئولان به نیروی انتظامی کمک کنند تا نیروی انتظامی بتواند در این زمینه موثر واقع شود. دستگاهها سهم خود را مشخص و در حوزه کاری خود فعالیت کنند.
تلاش پلیس برای بازگرداندن اموال مردم
اشتری با بیان اینکه یکی دیگر از برنامههای پلیس آگاهی برای سال 95 استرداد به موقع اموال به مالباختگان است، اضافه کرد: یکی از مشکلات اصلی این است که ما اموال کشف شده را نمیتوانیم به مالکین اصلیشان بازگردانیم و امیدوارم با همکاری مردم و همت همکارانم بتوانیم در سال 95 بخشی از اموال مالباختگان را به آنها بازگردانیم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه برخورد با جرایم خشن و باندهایی که سرقت مسلحانه انجام میدهند و جرایم به عنف دارند، یکی دیگر از برنامههای پلیس در سال 95 است، توضیح داد: در اینباره هماهنگیهای لازم بین نیروی انتظامی، رئیس قوهقضائیه و معاونتهای قضائی استانها صورت گرفته است تا با جرایم یاد شده به شدت برخورد شود.
کاهش 5درصدی سرقت در سال 95
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه در سال 95 شاهد کاهش 5 درصدی سرقتها نسبت به مدت مشابه هستیم، تاکید کرد: کاهش 5 یا 10 درصدی سرقت مناسب است اما پلیس بیشتر به دنبال آن است که مردم احساس امنیت داشته باشند و اگر شخصی مورد تادید قرار گرفت، پلیس سریعا حاضر شود و این پیوستگی و هماهنگی بین پلیس و مردم وجود داشته باشد. اگرچه اولویت پلیس برخورد با باندها و شبکههای بزرگ است، اما برخورد با دانهکوچکها فراموش نمیشود.
کشف بیش از 85 درصد جرایم در حوزه پلیس فتا
اشتری با بیان اینکه سامانه فوریتهای پلیس در فضای مجازی در سال 94 در پلیس فتا راهاندازی شد، اضافه کرد: اگر مردم شکایتی دارند یا اموالشان سرقت شده است میتوانند آن را در سامانه پلیس فتا ثبت کرده و همکاران ما در این زمینه اقدامات لازم را انجام خواهند داد.
به گفته فرمانده ناجا، بیش از 85 درصد از جرایم در حوزه فضای مجازی کشف شده است.
وی پیدا شدن سریع اموال را مبنیبر ایجاد سامانهای به منظور شناسایی اموال دانست و گفت: باید با همکاری وزارتخانه مربوطه سامانهای را ایجادکنیم تا مردم بتوانند اموال خود را در آن سامانه کشف کنند که البته این موضوع چند ماه زمان میبرد.
انتهای پیام/