دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کد خبر : 892884
07 بهمن 1402 - 12:23

پخت غذای سنتی در کشمیر

دانلود همه تصاویر
«هاریسا» یک غذای اصیل و سنتی در ایالت جامو و کشمیر هند است که از گوشت گوسفند، روغن، پیاز سرخ شده و چند رشته زعفران تهیه و با نان کشمیری سرو می شود بویژه در روزهای سرد زمستانی و در حالی که نسیم صبحگاهی در حال وزیدن است و عطر و بوی «هاریسا» در محله‌های این دیار به مشام می رسد و مردم را به صرف یک بشقاب از این غذای خوشمزه وا می دارد.
عکاس: عبید مختار
ارسال نظر