واحد علوم و تحقیقات و شرکت ملی انفورماتیک سند همکاری امضا کردند
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهمنامه همکاری میان جمشید صباغزاده قائممقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت انفورماتیک، باهدف استفاده از تواناییهای علمی و توسعه همکاریها برای اجرای پروژههای مشترک علمی و پژوهشی درزمینهٔ کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنعت بانکداری به امضا رسید.
بر اساس این گزارش جمشید صباغزاده قائممقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات در این مراسم ضمن معرفی اجمالی ظرفیتهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی این واحد دانشگاهی اظهار کرد: واحد علوم و تحقیقات از همکاریهای پژوهشی در راستای کمک بهنظام بانکی کشور استقبال میکند.
وی با بیان اینکه این واحد دانشگاهی در راهاندازی و فعالیت در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی کشور، پیشتاز است، افزود: در حال حاضر تعدادی از اعضای هیئتعلمی و دانشجویان این واحد بهصورت متمرکز در حوزههای هوش مصنوعی و فناوریهای کوانتومی فعالیت میکنند و در این حوزهها، کارهای خوبی در واحد علوم و تحقیقات صورت گرفته است.
علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک نیز در حاشیه امضاء این تفاهمنامه همکاری گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک شرکت ملی انفورماتیک ضروری است تا از ظرفیتهای بالقوه دانشگاهها و زیرساختهای نوآورانه بهرهمند شویم.
وی ادامه داد: در این راستا سعی شده، ارتباط خوبی با بدنه دانشگاهها در حوزههای مختلف اعم از پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی، برگزاری رویدادها و راهاندازی سراهای نوآوری صورت گیرد.
ماهیار با بیان اینکه از جذب نیروهای مستعد، نخبه و جوان کشور استقبال میکنیم، افزود: شبکه پرداخت کشور موضوعی استراتژیک و از اولویتهای نظام بانکی است.
در این مراسم بر گسترش حوزههای فناور محور در مجموعه اکوسیستمهای بانکی و مالی کشور و ایجاد شرکت خدمات مشاوره در حوزههای بانکی از سوی شرکت ملی انفورماتیک با همکاری دانشگاه تأکید شد.
بر اساس این گزارش، استخراج زمینههای همکاری مشترک، بهرهمند شدن طرفین از امکانات و ظرفیتهای یکدیگر، اجرای پروژههای تحقیقاتی-کاربردی همراه با انتقال دانش فنی و هدایت و حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی شرکت در قالب اعطای گرنتهای تحقیقاتی و همکاری برای استفاده از خدمات آزمایشگاهی با بهرهگیری از امکانات طرفین در پروژههای مشترک، از مفاد موردتوجه در این سند همکاری است.
اجرای دورههای آموزشی و کارگاهی ازجمله کار و آموزش پایدار (کوآپ)، برگزاری مشترک همایشها، نشستهای تخصصی، سمینارها و کارگاههای علمی، آموزشی، ملی و بینالمللی، همکاری متقابل برای شناسایی ایدههای نوآورانه و حمایت مالی - تخصصی شرکت از دانشگاه، تبدیل ایدههای کسبوکار به محصولات کاربردی مرتبط با شرکت، از دیگر موضوعات موردتوجه در این تفاهمنامه است.
بر اساس این گزارش، ساسان بابایی معاون توسعه و مدیریت منابع، داود ثمری معاون علم و فناوری، حمید افتخاری مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات، محمدحسن بهزادی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی، کامران محمدخانی رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد و عباس معمارنژاد از اعضای هیئتعلمی واحد علوم و تحقیقات در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام/