غزه نیازمند اقدام و کمک فوری مجامع بینالمللی است/ حمله به نیروهای امدادی باید متوقف شود
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری خبرگزاری آنا، پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در کنفرانس بین المللی بشردوستانه حمایت از فلسطین گفت: امروز تعداد قابل توجهی از مردم فلسطین زیر آتش بمب های رژیم صهیونیستی، امان ندارند و بدون داشتن سرپناه و دارو مجبور به ادامه حیات هستند. امروز در مقابل چشم جهانیان، تعداد زیادی از مردم غزه جان خود را از دست داده و مجبور به مهاجرت اجباری میشوند.
وی افزود: حمله به غیرنظامیان، محاصره نوار غزه، هدف قرار دادن نیروهای هلال احمر و تهاجم به بیمارستانها گوشه ای از جنایت های رژیم صهیونیستی است که باید مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.
دکتر کولیوند ادامه داد: حمله مستقیم به کادر درمان و آمبولانس ها نقض کنوانسیونهای ژنو است و بر همین اساس باید شکایت علیه رژیم اشغالگر قدس در مجامع بین المللی تنظیم شود.
رئیس هلال احمر ایران توضیح داد: اگر در حال حاضر تصمیم گیری نشود و اقدامات مناسب در دستور کار قرار نگیرد، تاریخ ما را قضاوت خواهد کرد.
کولیوند افزود: تلاشهای نهادهای بین المللی تا به امروز نتیجه بخش نبوده تا جایی که هر محموله ای که به غزه ارسال میشود، ۱۴ روز با تاخیر به دست مردم می رسد و با کارشکنی رژیم صهیونیستی، کمک رسانی دشوار شده است.
وی تصریح کرد: نبود سوخت و کادر درمان کار را در بیمارستانهای غزه دشوار کرده است. امروز اگر اقدام جدی در این رابطه انجام نشود، نام نیکی از ما در تاریخ باقی نمی ماند.
رئیس جمعیت هلال احمر ایران خاطرنشان کرد: شکایت دولت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی بسیار ارزشمند است و ما نیز در کنار مسئولان آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی اعلام جرم خواهیم کرد.
کولیوند در قسمت پایانی صحبت های خود تاکید کرد: امروز ضرورت دارد تا مرزهای فلسطین بازگشایی و سریعا حملات علیه مردم فلسطین متوقف شود. جنایت های رژیم صهیونیستی با قوانین بین الملل در تضاد است و اگر اقدام جدی انجام نشود، در آینده حسرت خواهیم خورد که چرا مانع جان باختن مردم بی دفاع غزه نشده ایم.
این مقام مسئول در هلال احمر ادامه داد: چگونگی امدادرسانی به مجروحین یکی از موضوعات نشست امروز است. از سوی دیگر نحوه ارسال کمک های بشردوستانه و استفاده از دیپلماسی بشردوستانه برای آتش بس دائم، ایجاد امنیت براینیروهای امدادرسان، تشکیل صندوقبرای کمک رسانی منسجم، اعلام جرم علیه رژیم صهیونیستی و ارسال مدارک جنایت های رژیم صهیونیستی به دادگاه لاهه به صورت عملی باید در دستور کار قرار گیرد که گام نخست آن صدور قطعنامه عملیاتی و اجرایی در این کنفرانس است.
انتهای پیام/