شکلگیری نخستین شرکت تولیدکننده مواد بارورسازی ابرها در دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، قباد بهزادیپور، مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه بازدید از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با اشاره به شکلگیری نخستین شرکت تولیدکننده مواد بارورسازی ابرها در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اکنون این شرکت در حال تولید و مشغول به فعالیت است.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای زیستبوم در کشور بوده که با المانهای داخل کشور بسیار متفاوت است، افزود: سراهای نوآوری و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی در هر منطقهای بر اساس اقلیم، صنعت و ظرفیت اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی آن منطقه بهصورت مسئله محور شکل میگیرد که بر اساس محور تخصصی بتواند مشکلی را در سطح منطقه و کشور حل کند.
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: ۶۲ سرای نوآوری و ۱۶۲ مرکز رشد در این دانشگاه وجود دارد که مأموریتهای تخصصی را پیگیری میکنند با تشکیل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی، تعداد هستهها و واحدهای فناور این دانشگاه از ۵۰۴ به بیش از ۲ هزار هسته و واحد فناور در مراکز رشد و سراهای نوآوری افزایش پیدا کرده است.
بهزادیپور حل مشکلات مردم و منطقه را یکی از اصلیترین اهداف تشکیل سراهای نوآوری عنوان کرد و گفت: برای نمونه در استان کرمان و شهرستان سیرجان نیاز مبرم به حوزه قطعهسازی است به همین سبب سرای نوآوری این واحد دانشگاهی در دل گل گهر ایجادشده و مسئله قطعهسازی را دنبال میکند.
وی با اشاره به اینکه اکنون ۳۰۰ نوع قطعه در سرای نوآوری گل گهر تولید میشود، اضافه کرد: شرکت نگین بذر دانش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در سال گذشته موفق به تولید ۱۵۵ میلیون بذر شد و شرکت تولید گلهای زینتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان از دیگر شرکتهای فعال سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی است.
مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی آغاز به کار سرای نوآوری امنیت غذایی، صنایع کشاورزی و دامی و سرای نوآوری اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه را مؤثر ارزیابی و ابراز امیدواری کرد که این سراها با برطرف کردن بخشی از نیازهای استان در زمینه اشتغالزایی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی در راستای اجرای پروژههای کلان گام بردارند.
بهزادیپور با تأکید بر اینکه سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بهصورت استانی فعالیت میکنند، مطرح کرد: سرای نوآوری امنیت غذایی، صنایع کشاورزی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برنامههای مناسبی برای شهرستانهای ماکو، خوی و میاندوآب خواهند داشت تا از ظرفیتهای دامی و کشاورزی این شهرستانها نیز استفاده شود. با حضور محمدرضا ولیلو در رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی که در زمینه تحول در حوزه فناوری برنامههای اساسی دارد، اتفاقات مثبتی در حوزه سراهای نوآوری استان رخ خواهد داد.
وی هدف از سفر به آذربایجان غربی را تبیین فناوری و اجرای برنامه شتابدهی عنوان کرد و ادامه داد: در سال گذشته ۱۸ رویداد فناورانه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد که همین امر باعث آشنایی بیشتر اعضای هیئت علمی و دانشجویان با حوزه فناوری شد. حضور دانشجویان و اعضای هیئت علمی در عرصه فناوری باعث ایجاد شرکتهای جدید، محصولات جدید و خدمات جدید شده و این امر باعث توسعه مراکز رشد میشود.
انتهای پیام/