دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت تاکید کرد؛

اهمیت برنامه‌ریزی مبتنی بر شواهد علمی و به‌ روز برای جلب مشارکت اجتماعی

اهمیت برنامه‌ریزی مبتنی بر شواهد علمی و به‌ روز برای جلب مشارکت اجتماعی
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت بر اهمیت برنامه‌ریزی مبتنی بر شواهد علمی و به‌ روز برای جلب مشارکت اجتماعی تاکید کرد و گفت: بهره گیری از مطالب به‌روز و علمی و در عین حال لزوم اشراف همکاران بر تمامی قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط بسیار مهم است.
کد خبر : 887536

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حمید جمال‌الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، هدف از پیوستن حوزه مشارکت‌های اجتماعی وزارت بهداشت به این معاونت را ایجاد سیستم یک‌پارچه برای تسهیل امور اداره کل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانست و گفت: ایجاد مشارکت عمومی برای پیشبرد اهداف کلیه دستگاه‌ها در کشور ضروری است و جلب همکاری جامعه مرتبط با حوزه خاصی نیست.

وی توجه به رضای خدا را مهم‌ترین انگیزه در انجام امور خیر عنوان کرد و افزود: بر خلاف تفکر اقتصادی که تمرکز خود را صرفا بر کمیت و سود به دست‌آمده می‌داند، آن‌چه در این حوزه باید مورد توجه ما باشد، برکت داشتن نتایج است.

دکتر جمال‌الدینی با بیان اینکه اقدامات سازمان‌های مردم‌نهاد، خیرین حقیقی و حقوقی را در ارتباط نزدیک با حوزه حقوقی وزارت بهداشت است، خاطرنشان کرد: همکاری ادارات کل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت، حقوقی و امور مجلس می‌تواند زمینه‌ساز اقدامات بزرگی باشد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت هدف از تشکیل جلسه حاضر را کسب نظرات همکاران دانشگاهی حوزه مشارکت‌های اجتماعی دانست و افزود: تلاش ما بر این است تا با هم‌فکری دانشگاه ها، کارآمدترین نقشه راه ممکن را ترسیم کنیم و در برنامه‌ریزی‌های آتی از تجربیات موفق شما استفاده کنیم.

دکتر جمال الدینی پس از شنیدن سخنان همکاران در سطح دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور، خاطرنشان کرد: بی‌شک چنین نشست‌هایی موجب هم‌گرایی بیش‌تر ما می‌شود و در آینده نیز شاهد برگزاری جلساتی از این دست خواهیم بود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت تاکید کرد: داشتن برنامه مبتنی بر شواهد علمی و به‌روز؛ به‌گونه ای که نقاط ضعف و قوت و تهدیدها و فرصت‌های پیش رو مورد توجه قرار گیرد، توجه ویژه به آموزش ضمن خدمت و توانمندسازی همکاران با بهره گیری از مطالب به‌روز و علمی و در عین حال لزوم اشراف همکاران بر تمامی قوانین و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه؛ هم‌چون برنامه ششم توسعه، قانون کسب و کار و دستورالعمل مولدسازی بسیار مهم است.

وی در پایان طراحی الگوی تعاملی موثر با ذی‌نفعان حوزه از طریق بهره‌گیری از تجربیات موفق دانشگاهی، متون علمی و سخنرانی‌های تدکس، طراحی شاخص‌های به‌روز ارزیابی عملکرد ستاد و همچنین دانشگاه ها دانشکده‌های سراسر کشور، استقرار سیستم تقدیر از کارکنان بر مبنای خروجی، نتیجه و تاثیر، استفاده از ظرفیت شوراهای موجود در معاونت‌های مختلف دانشگاه‌ها و نقش‌آفرینی موثر همکاران عضو شوراها در جهت نیل به اهداف حوزه، خود ارزیابی مداوم حوزه برای پیش‌گیری از آسیب‌های احتمالی، ایجاد ارتباط موثر با تمامی حوزه‌های مرتبط با زمینه کاری به منظور ارزش‌آفرینی، نوآوری و ایجاد علاقه همکاری در ذینفعان و دوری از برخورد جزیره‌ای را از دیگر کارها و تکالیف این حوزه دانست.

گفتنی است این نخستین وبینار مشترک معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با حضور همکاران حوزه سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت ستاد و دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور و مدیران معاونت حقوقی و امور مجلس برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب