مهران دوستی صدای ماندگار جنگ بود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شهرداری منطقه 6، عظیم بابایی اظهار کرد: مردم ایران با صدای او خاطره بسیار دارند و بسیاری از پیروزهای دوران دفاع مقدس با صدای او به گوش مردم ایران رسانده شده است.
بابایی با اشاره به اینکه امیدواریم تجلیل از میراث گرانقدر ایران در حوزه های مختلف فرهنگی و اجتماعی دست مایه ای برای آیندگان شود، اضافه کرد: ایام آزادسازی خرمشهر فرصت مناسب و مغتنمی برای تجلیل از این هنرمند ارزشمند کشور بود.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ، شهرام گیل آبادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شهر به مثابه یک فضای اجتماعی و فرهنگی است، گفت: شهرداری قصد دارد به عنوان یک سازمان اجتماعی فعال بوده و از همین رو توجه به فضاهای فرهنگی شهر در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه مهران دوستی در دل های ما زنده است، اشاره کرد: خیابانی به نام او مزین می شود تا یاد و خاطره او در دل خیابان های این شهر نیز ثبت شود.
در ادامه رئیس کمیته نامگذاری معابر و اماکن شورای شهر تهران ، مجتبی شاکری نیز در این مراسم گفت: امیدواریم با تغییر نام خیابانی به نام مهران دوستی بتوانیم به عمق شخصیت آن بزرگوار دست یافته و از نردبانی که او بالا رفت و به آسمان رسید، بالا رویم.
شاکری با بیان اینکه مهران دوستی فردی بود که مسیر زندگی را درست رفت، اضافه کرد: اگرچه امروز این خیابان به نام مهران دوستی نام گذاری شد اما دوستان و همکاران او نیز باید خاطرات مهران دوستی را در قالب کتاب و نوشته ثبت کنند.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه مهران دوستی با انسان ها تعامل داشت، گفت: شرف و شان انسانی که با انسان ها در تعامل باشد بالا می رود.
گفتنی است اعضای خانواده مرحوم دوستی، معاون صدا رسانه ملی، مدیر رادیو جوان، جمعی از گویندگان رادیو و تلویزیون و بازیگران صدا و سیما در آیین پلاک کوبی و نام گذاری خیابان استاد مهران دوستی حضور داشتند. بعد ازپیشنهاد اعضای شورای شهر برای نام گذاری خیابانی به نام مهران دوستی، خیابان اسفراین در منطقه 6 که منزل مهران دوستی در آن خیابان واقع بود به نام مهران دوستی مزین شد.
انتهای پیام/