معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت:
بیمارستان 260 تختخوابی فردیس از مهمترین پروژههای وزارت بهداشت در استان البرز است
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از پروژه بیمارستان شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یکی از مهمترین پروژه های وزارت بهداشت در استان البرز یاد کرد و گفت: این بیمارستان روز جمعه با حضور رییس جمهور به صورت رسمی افتتاح می شود.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر بهروز رحیمی با اشاره به جمعیت بیش از 700 هزار نفری ساکن در شهرستان فردیس، اظهار داشت: تا قبل از راه اندازی بیمارستان 260 تختخوابی شهید حاج قاسم سلیمانی فردیس، حتی یک تخت بیمارستانی هم در این شهرستان فعال نبود.
وی ادامه داد: این پروژه در سال 1400 حدود 57 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که با اعتباری بالغ بر 700 میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده اما ارزش روز این پروژه، حدود یک هزار و 500 میلیارد تومان است. در استان البرز، وضعیت زیرساخت های درمانی، استاندارد و کافی نیست که پروژه هایی برای توسعه زیرساخت ها در حال اجراست.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، پروژه های بیمارستان 260 تختخوابی سیدالشهدا(ع) کرج با زیربنای 27 هزار متر مربع، بیمارستان سوختگی استان البرز با ظرفیت 50 تخت بیمارستانی، بیمارستان کمالشهر با ظرفیت 100 تخت، طالقان با 32 تخت و توسعه بیمارستان اشتهارد با ظرفیت 32 تخت را بخشی از پروژه های درمانی در حال ساخت استان البرز عنوان کرد.
دکتر رحیمی با بیان اینکه ساخت 734 تخت بیمارستانی در استان البرز پیگیری می شود که 260 تخت آن روز جمعه و با حضور رییس جمهور در فردیس افتتاح می شود، گفت: خوشبختانه 90 هزار متر مربع فضای بهداشتی و درمانی در این استان در حال ساخت و شامل بیمارستان، طرح توسعه بیمارستان، 10 پایگاه اورژانس، دو کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی و 16 پروژه بهداشتی مانند مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی، پایگاه سلامت، خانه بهداشت، آزمایشگاه و محل زیست پزشک است.
وی با اشاره به نیاز استان البرز به توسعه زیرساخت های حوزه سلامت، از تعریف یک بیمارستان بزرگ(مگاهاسپیتال) برای این استان خبر داد و گفت: دستور وزیر بهداشت، تعریف یک بیمارستان بزرگ برای این استان است.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اضافه شدن 7 هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان سال در کشور، خاطرنشان کرد: پروژه های بیمارستانی تنکابن، قائمشهر، اکباتان همدان، خمین، حضرت ولیعصر(عج) اراک و چندین پروژه دیگر آماده افتتاح هستند که باید از همراهی استانداری ها و سازمان برنامه و بودجه تقدیر کنیم.
دکتر رحیمی تاکید کرد: خوشبختانه اکثر پروژه های مهم بهداشتی و درمانی با نظر موافق رییس جمهور، در سفرهای استانی مورد توجه قرار گرفته و برای تکمیل آنها، اعتباراتی مصوب شده که از محل منابع سفرهای رییس جمهور، اعتبارات تامین می شود.
وی با بیان اینکه یکی از سیاست های اصلی دولت مردمی، تعیین تکلیف و اتمام پروژه های نیمه تمام حوزه سلامت است، گفت: از ابتدای کار دولت با برنامه ریزی های انجام شده در قالب قرارگاهی که وزیر بهداشت تشکیل داد، همه پروژه های بهداشتی و درمانی تعیین تکلیف شدند و نقشه راهی برای اتمام آنها ترسیم شد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه هدف ما در ابتدای دولت این بوده که پروژه عمرانی راکد نداشته باشیم، گفت: پروژه هایی که پیشرفت فیزیکی بالاتری داشته و در مناطق محروم و مرزی قرار داشتند و همچنین پروژه های جوانی جمعیت، در اولویت کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
دکتر رحیمی با اشاره به اضافه شدن 16 هزار تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت کشور در دو سال اول دولت مردمی، یادآور شد: پروژه های درمانی با پیشرفت فیزیکی 50 درصد و بالاتر، هزینه های بالایی برای تامین تاسیسات، موتورخانه، زیرساخت ها و نصب تجهیزات نیاز دارند.
وی از تعریف 4040 پروژه بهداشتی به عنوان یکی از اولویت های وزارت بهداشت در اوایل کار دولت مردمی یاد کرد و گفت: حجم این پروژه ها، بیش از یک میلیون و 200 هزار متر مربع فضای فیزیکی و در راستای تقویت شبکه بهداشت کشور است. تاکید وزیر بهداشت این بوده که باتوجه به اجرای برنامه سلامت خانواده، زیرساخت های حوزه بهداشت تقویت شود. تا کنون دو هزار پروژه به اتمام رسیده و دو هزار پروژه دیگر نیز تا سال آینده تکمیل می شود.
انتهای پیام/