دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار هادیانفر در گفت‌وگو با آنا: 

تبلیغات بی‌رویه صداوسیما برای فروش موتورسیکلت مشکل‌ساز است

تبلیغات بی‌رویه صداوسیما برای فروش موتورسیکلت مشکل‌ساز است
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: قبلاً صداوسیما تبلیغات فروش موتورسیکلت را برای کسبو‌کار انجام می‌داد؛ اما حالا برای انجام تفریحات و ایاب و ذهاب هم مردم را به خرید موتورسیکلت تشویق می‌کند که این معضلات مرتبط با موتورسیکلت‌ها را افزایش می‌دهد.
کد خبر : 881717

سردار سید کمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در بعضی از موارد در ناوگان عمومی حمل مسافر بیش از ۹۰ درصد این وسایل نقلیه شرايط نامناسبی دارند و اسقاطی محسوب می‌شوند، اما اسقاطی درباره آن‌ها اتفاق نمی‌افتد. 

وی اضافه کرد: در مورد مجموع وسایل نقلیه موتوری و خودروها در کشور بالای ۳۱ درصد از این وسایل نقلیه اسقاطی هستند و باید از چرخه خارج شده و با وسایل نقلیه جدید جایگزین شوند.

رئیس پلیس راهور فراجا به وضعیت اسقاطی موتورسیکلت‌های کشور اشاره و خاطرنشان کرد: بالای ۹۵ درصد موتورسیکلت‌ها در وضعیت نامناسب قرار دارند و فرسوده محسوب می‌شوند.

هادیانفر تصریح کرد: تردد موتورسیکلت‌ها به ویژه در کلانشهری مثل تهران یک معضل است و بر تعداد آن‌ها روز به روز افزوده می‌شود و ساماندهی موتورسیکلت‌ها با شرایط فعلی کار ساده‌ای نیست.

وی با انتقاد از تبلیغاتی که صدا و سیما برای فروشندگان موتورسیکلت‌ها پخش می‌کند، تأکید کرد: با تبلیغاتی بی‌رویه‌ای که این سازمان برای فروش موتورسیکلت در طول شبانه‌ روز انجام می‌دهد، معضلات مرتبط با موتورسیکلت‌ها و آمار تردد موتورسیکلت‌ سواران در سطح شهر افزایش پیدا می‌کند.

رئیس پلیس راهور فراجا یادآور شد:  قبلا صدا و سیما تبلیغات فروش موتورسیکلت را برای کسب و کار انجام می‌داد و اما حالا برای انجام تفریحات و ایاب و ذهاب هم مردم را به خرید موتورسیکلت تشویق می‌کند و حتی افرادی که مشاغل بالاتری دارند را هم به خرید و استفاده از موتورسیکلت ترغیب می‌کند.

هادیانفر خاطرنشان کرد: قبلا در فصل سرما کمتر از موتورسیکلت استفاده می‌شد؛ اما با این تبلیغاتی که صدا و سیما درباره موتورسیکلت انجام می‌دهد در همه فصول مورد استقبال شهروندان قرار گرفته و ایجاد ترافیک با افزایش این وسیله نقلیه را رقم می‌زند.

وی اضافه کرد: با این حجم از موتورسیکلتی که هر روز وارد ناوگان حمل و نقل و تردد به ویژه در کلانشهری مثل تهران می‌شود و از طرف دیگر اسقاطی درباره موتورسیکلت‌های فرسوده و از رده خارج کردن آن‌ها صورت نمی‌گیرد، مردم را دچار مشکلات و حوادث ترافیکی بیشتری خواهد کرد.

عدم بازدارندگی طرح‌های مقابله با موتورسواران متخلف!

رئیس پلیس راهور فراجا تأکید کرد: اجرای طرح‌هایی مانند موتوریار، توقیف یا جریمه موتورسیکلت سواران متخلف تا کنون بازدارندگی لازم را نداشته و کافی نیستند.

هادیانفر افزود: دولت باید ضمن تعیین سن فرسودگی موتورسیکلت‌ها و خودروهای مختلف ظرفیت شهری چون تهران را متناسب با شرایط آن مشخص کند؛ بر اساس گزارش ما شهر تهران ظرفیت ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله نقلیه را دارد و این در حالی است که در حال حاضر بیش از ۷ میلیون و 800 هزار وسیله نقلیه شامل انواع خودرو و موتورسیکلت در طول شبانه‌ روز در این شهر تردد می‌کنند. 

وی تصریح کرد: دهانه قیف را باز گذاشته‌اند و هم واردات وسایل نقلیه صورت می‌گیرد و هم تولید داخل را داریم و از طرف دیگر خروجی و اسقاطی نداریم و به جای اینکه اسقاط خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده را اجرا کنیم، واردات را افزایش می‌دهیم و در شرایط این چنینی مشکلی از ترافیک و حوادث مرتبط با آن حل نخواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا خاطرنشان کرد: امروز جاده‌ها و شهرهای ما رفته رفته به پارکینگ‌هایی تبدیل می‌شوند که هیچ جا به جایی مناسبی هم صورت نمی‌گیرد؛ سرعت جابه‌جایی ناوگان ما شاید ۵ سال پیش ۷۰ کیلومتر در ساعت بوده و امروز در بعضی از شهرها به زیر ۲۵ کیلومتر در ساعت رسیده و روز به روز هم این معضل بیشتر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب