از ترویج تفکرات بسیجی برای احیای حجاب تا شاخصههایی که برای دشمنان خطرآفرین است
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با هفته بسیج مراسم ویژه «جهاد تبیین و حجاب و عفاف فاطمی» به همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با حضور افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجتالاسلام امین معظمی گودرزی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، حجتالاسلام مهدی عزتی از روحانیون سپاه حضرت نبی اکرم (ص)، نامدار یوسفوند رئیس سازمان بسیج اساتید کرمانشاه و جمعی از استادان بسیجی و مهمانان خارج از دانشگاه در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد.
افشین غنیزاده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست اظهار کرد: امیدوارم در تمامی مراحل زندگی تفکرات و رفتار ما بسیجیگونه باشد و مقابل مسائل روز، مسائل سیاسی و اجتماعی احساس مسئولیت کنیم و پای کار باشیم و بسیجیوار رفتار کنیم، یعنی در امور با تمام وجود و توان همکاری و انجام وظیفه کنیم.
کارشناس مسائل دینی و مذهبی در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) هم بیان کرد: از امیرالمومنین علی علیهالسلام روایت است: «کسی که در راه خدا شهید میشود و مجاهد فی سبیل الله است، ثوابی که از این شهادت میبرد بیشتراز کسی که عفت دارد نیست»، یعنی با عفت بودن اجر و مقامی دارد که با کسی که در راه خدا شهید میشود برابر است.
عزتی متذکر شد: موضوع حجاب و عفت فقط مخصوص زنان و دختران نیست و شامل مردان هم میشود، اما نوع آن متفاوت است، اما تأکید زیادی شده که از حجاب برای زنان و در دعای حضرت حجت عجلالله تعالی فرجهالشریف هم آمده که ایشان وقت دعا حیا و عفت را برای زنان امت پیامبر اکرم صلیالله و علیه و آله و سلم درخواست میکنند و بالاترین الگو هم در این مسیر حضرت فاطمه زهرا(س) است.
وی در ادامه افزود: کسی بهتر از خداوند نمیتواند نفع مخلوق را تشخیص دهد و خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و دوست دارد بندههای او نیز زیبا باشند و اگر دستوری هم در این مسیر میدهد آن دستور بالاترین دستور است و در زمینه عفت و حجاب نیز آیات و روایات بسیاری وجود دارد با تأکید اهل بیت علیهمالسلام که برای رسیدن به کمال و قله بندگی است.
کارشناس مسائل دینی و مذهبی در سپاه حضرت نبی اکرم (ص) توضیح داد: البته امکان دارد چیزی از روی عقل به ذهن ما برسد، اما خیلی از چیزها فراتر از قدرت عقل است و در چنین مواردی اهل بیت علیهمالسلام را برای ما قرار داده و کسی که ادعای اسلام دارد نیز باید تابع دستورات الهی و اهل بیت علیهمالسلام باشد.
عزتی تأکید کرد: دین اسلام یکسری نشانهها دارد و یکی از مهمترین چیزهایی که جزء نشانههای الهی بوده، حجاب و پوشش است و اگر قصد دارم خود را مسلمان اعلام کنم ظاهرم نباید با اسلام منافات داشته باشد، بنابراین حجاب یک نشانه است.
وی تشریح کرد: نکته دوم اینکه حجاب ما را از خطرها دور کرده و به مقصد والا میرساند، هدف پیامبرصلیالله علیه و آله و سلم و حضرت علی علیهالسلام در حدیث قدسی به واسطه فاطمه زهرا سلامالله علیهاست که به نتیجه میرسد و کار یک زن در اسلام بسیار مهم است که اتصال نبوت و امامت را برقرار میکند.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه هم گفت: امروز موضوع ترویج بدحجابی در جامعه دغدغه جدی دشمنان است و سال گذشته در صحنه اجتماعی کشور متوجه شدیم که یکی از صحنههای جدی جنگ دشمن با ما ترویج بدحجابی بود، چراکه یکی از شاخصههای ظاهری جامعه ما حجاب بوده و این حجاب برای دشمنان خطرآفرین است و بهعنوان یک نماد دیده میشود.
نامدار یوسفوند افزود: شهید مطهری در کتاب حجاب خود با مرور تاریخ ویلدورانت گذری تاریخی دارد و حجاب را در جامعه قدیمی یهودی بررسی میکند که به صورت افراطی وجود داشته و سختگیری بسیاری داشته است که عدالت در آن رعایت نمیشده، اما در دین اسلام عدالت در رعایت حجاب مد نظر قرار دارد و حجاب اسلامی حجاب عادلانهای است که باید زنان مسلمان رعایت کنند.
در ادامه این مراسم از ۳۰ بانوی ملبس به حجاب برتر تجلیل شد.
انتهای پیام/