دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی:

هدف اصلی برگزاری «مشق امید» حل مسئله نیست/ زنان در زمان اثرگذاری همه جمعیت را شامل می‌شوند

هدف اصلی برگزاری «مشق امید» حل مسئله نیست  زنان در زمان اثرگذاری همه جمعیت را شامل می‌شوند
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: هدف اصلی از مشق امید که دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیگیری آن است، حل مسئله نیست؛ بلکه حل پیچیدگی، هدف اصلی است؛ البته حل مسئله هم در آن جای دارد.
کد خبر : 875010

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، «رویداد هم گرا اولین نشست سالانه جانشین خواهران بسیج دانشگاه‌های آزاد کشور» امروز سه شنبه (۲، آبان ۱۴۰۲) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد.

در این برنامه، فرزاد جهان بین معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک میلاد امام حسن عسگری (ع) اظهار کرد: در ابتدا باید گفت که چه عواملی باعث می‌شود فرد انقلابی به مرور زمان دچار فرسایش شود و خلاف اعتقادات اولیه خود حرکت کند و حتی مقابل اعتقادات خود باایستد؟ ۳ عامل اصلی منجر به انحراف فرد از مسیر اعتقادات خود می‌شود.

وی افزود: نبود مسائل معرفتی اولین مولفه انحراف فرد از دین اسلام است که حکومت‌های بوروکراتیک عقلانی و کاریزماتیک را شامل شده و خلا فکری را ایجاد می‌کند و باعث می‌شود تا برخی‌ها در مقابل، ولی فقیه بایستند، در نهایت نبود مبانی معرفتی مانند سوخت موشک می‌ماند که به محض اتمام نابودی را رقم می‌زند.

جهان بین با بیان اینکه اگر مبانی معرفتی خود را در مقابل، ولی فقیه، دین اسلام و عدالت محکم نکنیم، دچار بی ایمانی می‌شویم، تاکید کرد: امیرالمومنین علی (ع) در خطبه ۵۳ نهج البلاغه فرموده اند که فتنه‌ها از تئوریزه شروع می‌شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: معرفت و معنویت موضوع دوم در تقویت اعتقادات دینی است که به آن نیازمندیم.

جهان بین اضافه کرد: پیچیدگی مسائل اجتماعی اصل اول است که اگر به آن توجه نکنیم دچار انحراف از دین اسلام می‌شویم.

وی افزود: مسائل پیچیده است؛ بنابراین راه حل‌ها پیچیده است و اگر مسائل را نفهمیم دچار ساده انگاری می‌شویم که نتیجه آن ناامیدی است.

جهان بین گفت: هدف اصلی از مشق امید که دانشگاه آزاد اسلامی در حال پیگیری آن است حل مسئله نیست، بلکه حل پیچیدگی هدف اصلی است، البته حل مسئله هم در آن جای دارد.

وی افزود: اصل تجهیز و روحیه شکرگذاری از اصول دیگر برای تقویت ایمان است، همچنین فقط محاسبات مادی باعث تضعیف دین می‌شود؛ بنابراین ۳ اصل معرفت و معنویت و آرمان گرایی واقع بینانه باعث تقویت دین و اعتقادات می‌شود. فرد مصلح باید با مردم باشد، اما خود را شبیه مردم نکند.

جهان بین بیان کرد: زنان در جامعه شاید نیمی از جمعیت را تشکیل دهند، اما در زمان اثر گذاری همه جعیت به حساب می آیند؛ بنابراین باید به پایگاه بانوان توجه ویژه تری داشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب