جایابی دستیاران آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان مرداد
حامد حسنپور در گفتوگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره روند جذب دستیاران آموزشی اظهار کرد: متقاضیانی که برای دستیاری آموزشی ثبتنام کردهاند اطلاعاتشان در سامانه دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی شامل اطلاعات هویتی، سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی بارگذاری شده است.
وی اضافه کرد: این متقاضیان دانشجوی دکتری هر واحد دانشگاهی که باشند (شامل محل تحصیل)، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان آن واحد دانشگاهی و استان مدارک را شناسایی و رصد میکند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سؤال که مدارک متقاضیان دستیاری آموزشی چگونه کنترل میشود؟ عنوان کرد: مدارک اینگونه رصد میشود که آیا فرد دارای پرونده کمیته انضباطی است یا خیر و در این راستا مکاتبات لازم با معاونت دانشجویی آن واحد دانشگاهی صورت میگیرد.
حسنپور یادآور شد: به اینصورت که معاونت آموزشی بررسی میکند که متقاضی دستیار آموزشی در آموزشیار انتخاب واحد فعال دارد یا اینگونه نیست یا در مکاتبه با معاونت آموزشی به این نتیجه میرسد که متقاضی دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
وی بیان کرد: با احراز این سه شرایط به متقاضی دستیار آموزشی عنوان میکنند که دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است و در نتیجه این بررسیها به مرحله بعد میرود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: در مرحله بعدی که محل تحصیل دانشجوی دکتری که احراز شد، برای تدریس در دانشگاهی انتخاب میشود، البته ممکن است محل تدریس و محل تحصیل این دانشجو متفاوت باشد.
حسنپورتصریح کرد: در ادامه متقاضی دستیار آموزشی در سامانه سه محل (استان) را بهعنوان اولویت انتخاب میکند، بهعنوان مثال فرد تبریزی است، اما در حال تحصیل مقطع دکتری در واحد تهران مرکزی است، این دانشجو ترجیح میدهد در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی به تدریس ادامه دهد و این فرد در سامانه اولویتها را مشخص کرده است.
مشکل دانشجویان دستیاری آموزشی برای رفت و آمد به مناطق دوردست
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی متذکر شد: این بررسیها به دست مدیران گروهها و معاونان آموزشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی میرسد و بعد از بررسی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، مدیران گروهها و معاونان آموزشی نیز شرایط فرد متقاضی دستیار آموزشی را برای تدریس مورد بررسی قرار میدهند.
حسنپور عنوان کرد: معاونان آموزشی میدانند که بهعنوان مثال در رشتهای یک واحد دانشگاهی تعداد A حقالتدریس در ترمهای گذشته داشتند و اکنون میدانند برای کلاس B از 10 نیروی حقالتدیس استفاده میکردند و برای این محل ممکن است دانشجوی دکتری بیش یا کمتر از 10 نیروی حقالتدریس باشد. اگر بیش از 10 نیروی حقالتدریس معرفی شده باشد که تکلیف مشخص است و از این نیروها برای پر کردن خلأ حقالتدریسها استفاده میشود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: اگر تعداد حقالتدریسها کمتر باشد خلأ ظرفیت کمتر را از استانهای همجوار پر میکند، در صورت پر نشدن خلأ دانشجویان دکتری واحد مذکور دوباره در مکاتبات به این مسئله اشاره میکند که دانشجوی جامانده دارند، بر این اساس مقرر شده تا پایان مردادماه جایابیها صورت بگیرد.
وی گفت: در این زمینه برای واحدهایی که به دلیل مسافت متقاضی دستیاری وجود ندارد، مجوز خاص صادر میشود. مثلا دانشجویان دکتری متقاضی دستیاری آموزشی توان رفت و آمد به استان سیستان و بلوچستان را ندارند، بنابراین دنبال مجوز خاص هستیم که آیا میتوانیم از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تعدادی از دانشجویان که متقاضی دستیاری آموزشی هستند را شناسایی کنیم و ستاد مرکزی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی برای این دسته از دانشجویان فکری خواهد کرد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی افزود: بنابراین مجوزهای خاص برای دانشجویان صادر میشود تا بهراحتی به سیستان و بلوچستان سفر کنند.
حسن پور اعلام کرد: اکنون سامانه دستیاری آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی برای متقاضیان دیده شده و مدیران گروههای آموزشی میتوانند با مراجعه به این سامانه رشتهها، گرایشها و رزومه دانشجویان متقاضی دکتری که ثبتنام کردهاند را مشاهده کنند و در نهایت واحدها جایابی لازم را انجام میدهند.
انتهای پیام/