دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

دکتر طهرانچی: نقص ما این است که آموزش‌وپرورش کار خود را می‌کند، آموزش عالی هم کار خود را!

دکتر طهرانچی: نقص ما این است که آموزش‌وپرورش کار خود را می‌کند، آموزش عالی هم کار خود را!
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از نقص‌های سیستم آموزش کشور این است که نظام آموزش عالی کار خود را می‌کند و نظام آموزش‌وپرورش هم کار خود را انجام می‌دهد. 
کد خبر : 861877

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در افتتاحیه دانشکده تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: یکی از نقص‌های کشور این است که نظام آموزش عالی کار خود را می‌کند و نظام آموزش‌وپرورش هم کار خود را انجام می‌دهد. 

وی افزود: تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت، انقلابی در تعلیم و تربیت است، بر این اساس در دانشگاه آزاد اسلامی فقط مدرسه نیست؛ بلکه دانشگاه هم موضوع معاونت تعلیم و تربیت است‌. 

طهرانچی تصریح کرد: از امور مدارس به‌عنوان امر فیزیکی به امر ربانی در حال گذر هستیم؛ چراکه باید ابتدا جسم افراد سالم باشد تا برای آموزش به سراغ روحشان برویم و بتوانند با اندیشه استوار در کارهای نوآوری و فناوری سرآمد باشند. 

معارف کلاس‌محور نادرست است و معارف شاگردمحور را قبول داریم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: معارف کلاس‌‌‌‌محور نادرست است و معارف شاگرد‌‌محور را قبول داریم، اگر با این روش نگاه کنیم چیستی و چرایی و ماهیت آن در دانشکده تعلیم و تربیت مشخص می‌شود. 

طهرانچی گفت: ساختار دانشگاه آزاد اسلامی موضوع‌‌‌محور است و در معاونت علوم تربیتی و مهارتی دو دانشکدگان داریم که تعلیم و تربیت و مهارت کارآفرینی در آن آموزش داده می‌شود و در علوم انسانی نیز با سه موضوع فرهنگ و تمدن، هنر و رسانه و حکمرانی روبه‌رو هستیم.

وی بیان کرد: در مدل تعلیم و تربیت منابع متفاوتی داریم، نظام تعلیم و تربیت امری است ربانی و اساساً باید از قرآن و احادیث و دانش بشری در این امر استفاده  شود. 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در آستانه تحول رفتاری هستیم که یک جنبه آن ساختاری است، بر این اساس تعلیم و تربیت در دانشگاه آزاد اسلامی دو ساختار دانشی و سه ساختار حرفه‌ای دارد که ساختار دانشی آن school است و امور مربوط به دانشجویان حوزه تعلیم و تربیت مانند تمام آموزش عالی در دانشکدگان تربیت حل می‌شود و ذیل دانشکده امور مدارس است و دانشکده دیگر تحت امور مهارت کارآفرینی است و رئیس آن را مشخص می‌کنیم. 

طهرانچی افزود: دانشکده تعلیم و تربیت دارای سه ضلع سما، پارک و شبکه نشاط است که در شبکه نشاط برنامه‌های توانمندسازی هم برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب