مجلس تاکنون برای تحقق «شعار سال» چه کرده است؟
سیدعلی یزدیخواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره عملکرد مجلس یازدهم در تحقق «شعار سال»، گفت: بنده به عنوان یکی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی هنوز در حوزه عمل به شعار سال به صورت کامل رضایت ندارم؛ با وجود اینکه اقدامات خوبی در این راستا انجام شده، اما کارهای بسیاری باقی مانده که باید صورت پذیرد.
وی با بیان اینکه مجلس یازدهم تلاش کرد دستگیر دولت باشد و به دولت در حوزههای مختلف کمک کند، افزود: به عنوان مثال در زمینه راهاندازی سامانهها، مراکز هماهنگی، رفع کسری بودجه، نظارت بر نحوه اجرای قوانین و ... تلاشهای بسیار زیادی را انجام داده است.
عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه بیان کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که در زمره عملکرد خوب مجلس یازدهم محسوب میشود به تسهیلات مربوط به تبصره ماده ۱۸ قانون بودجه ارتباط دارد که از نظر اجرایی با مشکلاتی مواجه بوده و الحمدالله با همکاری بانک مرکزی و سایر بانکها این مشکلات مرتفع شده است.
یزدیخواه اضافه کرد: از سوی دیگر راهاندازی درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار را باید از اقدامات خوب و قابل قبول مجلس یازدهم دانست که از این طریق متقاضیان کسب و کارها میتوانند از طریق این سامانه درخواست خود را ثبت و آن را پیش ببرند و دیگر نیازی به مراجعه حضوری نیست.
وی با بیان اینکه مهمترین نگرانی و دغدغه مجلس یازدهم کاهش نرخ تورم بوده و هست و تمام تلاشمان را برای کنترل تورم به کار خواهیم گرفت و لحظهای تعلل نخواهیم داشت، تصریح کرد: مجلس معتقد است با کنترل تورم میتوان تولید را رونق بخشید و به همین منظور مهار تورم و رشد تولید سرلوحه فعالیت و اقدامات مجلس قرار دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، برنامه هفتم توسعه را یکی دیگر از حوزههایی دانست که مجلس یازدهم برروی آن تمرکز دارد و در این باره افزود: ما معتقدیم برنامه هفتم توسعه میتواند در صورت برطرف ساختن ضعفهایش، ریلگذاری پیشرفت و آبادانی کشور را به همراه داشته باشد. متأسفانه لایحهای که دولت به مجلس ارائه داد خیلی ضعیف بود و خیلی نکات قابل توجهی در آن وجود نداشت به ویژه جنبههای فرهنگی آن، بنابراین در کمیسیون تلفیق تلاش کردیم جنبههای فرهنگی آن را بهبود ببخشیم.
یزدیخواه تأکید کرد: مجلس دو وظیفه مهم تقنین و نظارت را بر عهده دارد که در این دو حوزه نهایت دقت و همت را به کار گرفت و تلاش کرد خیلی درگیر تقنین نشود بلکه اصلاح قوانین گذشته را هم مدنظر قرار داد، مانند قانون تجارت یا قوانین مرتبط با میراث فرهنگی و گردشگری که حتماً باید بازنگری شوند.
انتهای پیام/