دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 خرداد 1402 - 09:50
مدیر خانه خلاق هاتف در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد؛

برای تکمیل زنجیره فروش صنایع دستی به حمایت «دانشگاه» نیاز داریم

برای تکمیل زنجیره فروش صنایع دستی به حمایت «دانشگاه» نیاز داریم
مدیر «خانه خلاق هاتف» با ابراز خرسندی از همکاری دانشگاه استاد فرشچیان در برگزاری نمایشگاه صنایع دستی و اقتصاد خلاق بر حمایت دانشگاهی از تولید و فروش محصولات صنایع دستی تأکید کرد.
کد خبر : 852095

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایشگاه «صنایع دستی و اقتصاد خلاق» که از روز شنبه بیستم خرداد به همت «خانه خلاق و نوآوری هاتف» و با همکاری دانشگاه هنر‌های اسلامی ایرانی استاد فرشچیان، در محل این دانشگاه آغاز به کار کرده بود، امروز به کار خود پایان خواهد داد.

در این رویداد هنری جمعی از بانوان هنرمند صنایع دستی از استان‌های مختلف کشور و به ویژه استان سیستان و بلوچستان، آثار صنایع دستی خود در رشته‌های مختلف همچون سوزن‌دوزی، حصیربافی، سفالگری، پوشاک، زیورآلات، پتینه‌دوزی و... را به نمایش و فروش گذاشتند.

در همین ارتباط، زینب اخ‌الصنایع مدیر «خانه خلاق و نوآوری هاتف» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری «آنا» عنوان کرد: ایده این نمایشگاه از سوی خانه خلاق هاتف ارائه شد و با حمایت  آقای دکتر یارزاده ریاست محترم دانشگاه استاد فرشچیان، مقدمات برگزاری آن فراهم شد. این نمایشگاه می‌تواند حلقه مفقوده بین صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی از یک سو و فضای دانشگاهی را پرکند و شاهد تولید و عرضه محصولات به شیوه‌های علمی و موثر باشیم. ما برای تکمیل زنجیره فروش صنایع دستی به حمایت دانشگاهی نیاز داریم.البته این یک گام ابتدایی محسوب می‌شود و امیدواریم دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان در ادامه این مسیر هم کنار ما باشد.

برای تکمیل زنجیره فروش صنایع دستی به حمایت دانشگاه نیاز داریم

** بسترسازی برای به ثمرنشستن ایده‌ها

وی اظهارکرد: بانوان هنرمندی از استان‌های سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، کرمان و تهران در این نمایشگاه آثار خودرا ارائه دادند. البته بخش عمده آثار ارائه شده مربوط به بانوان سیستان و بلوچستان بود چرا که خانه خلاق هاتف تمرکز فعالیت‌های خود را در این استان قرار داده است.  

اخ‌الصنایع عنوان کرد: خانه خلاق هاتف از چهار سال پیش به‌منظور حمایت از ایده‌های خلاق در حوزه صنایع دستی کار خودش را در استان سیستان و بلوچستان آغاز کرده است. ما هنرمندان بومی، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی رشته‌های هنری و کسانی که صاحب ایده هستند، اما فضا و بستری برای راه‌اندازی کسب‌وکار خودشان نداشتند را شناسایی کردیم.

مدیر خانه خلاق و نوآوری هاتف افزود: در این مدت، هشت کسب و کار در حوزه صنایع دستی  با حمایت این بنیاد راه اندازی شده است. این حمایت شامل جذب سرمایه، تامین مواد اولیه تا حد امکان، تجاری‌سازی، گسترش بازار فروش و ارتقای کیفی محصولات است. ان شاالله با همکاری دانشگاه استاد فرشچیان در حوزه  آموزش و پژوهش هم فعالیت‌های خودمان را افزایش خواهیم داد.

** صدور هنر از سیستان و بلوچستان به سوئیس و انگلستان

وی گفت: گسترش بین المللی بازار فروش صنایع دستی یکی دیگر از اهداف ما محسوب می‌شود، ما چند سفارش از کشورهایی مثل سوییس، انگلستان، ژاپن، امارات متحده عربی و برخی کشورهای اسلامی داشتیم. البته برای دریافت پول مشکل داریم و با توجه به محدودیت‌های بانکی، به صورت دستی و توسط مسافران معتمد پول‌ها را دریافت می‌کنیم. سال گذشته در یک نمایشگاه «گیف شو» در توکیو شرکت کردیم که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد. همچنین در یک نمایشگاه مد و لباس که در ترکیه برگزار شد حاضر شدیم، در آنجا از ما دعوت شد در نمایشگاه سال آینده هم شرکت کنیم، البته دعوت‌هایی از سوی فعالان مد و لباس و صنایع دستی کشورهای همچون بحرین و امارات هم  داریم.

برای تکمیل زنجیره فروش صنایع دستی به حمایت دانشگاه نیاز داریم

اخ‌الصنایع افزود: با قول‌هایی که از جانب ریاست دانشگاه استاد فرشچیان ارائه شد، امیدوارم زنجیره تولید محصولات هنری و صنایع دستی رنگ و بوی علمی بگیرد، چرا که در کنار خلاق‌محور بودن، حرکت در مسیر علمی هم برای ما بسیار مهم است.

لازم به یادآوری است این نمایشگاه از ۲۰ تا ۲۲ خرداد در دانشگاه هنر‌های اسلامی ایرانی استاد فرشچیان واقع در خیابان انقلاب، خیابان ۱۲ فروردین، خیابن شهید وحید نظری، پلاک ۹۷ میزبان علاقه‌مندان صنایع دستی است.

گزارش تصویری این مراسم از اینــجا قابل مشاهده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته