موافقت اولیه با راهاندازی رشته پزشکی در دانشگاه آزاد خراسانشمالی
غلامرضا کاظمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نامگذاری سالروز شهادت استاد چمران در ۳۱ خردادماه به نام روز بسیج اساتید اقدامی ارزشمند و پرمفهوم بود که رسالتی سنگین برای جامعه علمی کشور به همراه آورده است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی شجره طیبه و تنومندی است که سال ۱۳۶۱ با کمک یک میلیون تومانی معمار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) آغاز به کار کرد و امروز به عنوان دانشگاهی سرآمد و پرافتخار در حال خدمترسانی به این مرز و بوم است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی با اشاره به تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد با کمک خیّرین گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد سال ۱۳۶۶ به کمک خیّرین بزرگی همچون مرحوم آیتالله حبیبالله مهماننواز نماینده اسبق ولیفقیه در استان خراسانشمالی، احمد یاهوئیان و سایر بزرگان شهر تأسیس شد که نام و یادشان همیشه جاودان خواهد ماند.
کاظمی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی تاکنون بیش از ۴۰ هزار دانشآموخته متعهد، متدین و مجرب را تربیت و تقدیم جامعه کرده که تعداد کثیری از این دانشآموختگان در پستهای مختلف مدیریتی استانی و کشوری مشغول به خدمت هستند.
وی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای زیربنایی بیش از ۷۰ هزار مترمربع است که امکانات بسیار وسیعی را در حوزه پژوهش، فناوری، آموزشی، دانشجویی، ورزشی و ... در اختیار دانشجویان قرار داده و تلاش مسئولان و استادان دانشگاه آن است که خدمات ارزندهای را به مردم ارائه کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با اشاره به کسب موافقت اولیه راهاندازی رشته پزشکی در این دانشگاه گفت: برای راهاندازی رشته پزشکی و دانشکده پزشکی، احداث ساختمان و تسریع روند کارها و جذب دانشجو در سال آینده نیازمند اعتبارات و تأمین تجهیزات موردنیاز است که در این باره دست یاری خیّران سلامت و نیکوکاران را میفشاریم.
کاظمی تبیین کرد: امیدوارم برای راهاندازی دانشکده پزشکی اقدامات مهم و لازمی انجام دهیم، چراکه در صورت عدم جذب کمکهای خیّرین و عدم تأمین اعتبار لازم، سهمیه این رشته به سایر استانها داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه راهاندازی رشته پزشکی در استان خراسانشمالی ضروری است، ادامه داد: در صورت راهاندازی رشته پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد فرزندان این استان برای ادامه تحصیل دیگر مجبور نیستند به سایر استانها مهاجرت کنند و با امنیت بیشتر در کنار خانواده خود تحصیل خواهند کرد و با راهاندازی رشته پزشکی سایر رشتههای موردنیاز علوم پزشکی و پیراپزشکی در این دانشگاه نیز دایر خواهند شد.
انتهای پیام/