تولید محصول و دانش در شرکتهای دانشبنیان تقاضامحور شود
غلامرضا نوری قزلجه عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره شرایط شرکتهای دانشبنیان در کشور اظهار کرد: کار آغاز شده و شرکتهای دانشبنیان آماده کار هستند، اما ضریب نفوذ بالایی در بخشهای مختلف اقتصادی ندارند.
باید ارتباط میان شرکتهای دانشبنیان و بهرهبرداران را افزایش داد
وی ادامه داد: حمایتهایی هم در قوانین متعدد از شرکتهای دانشبنیان صورت گرفته و باید علاوه بر حمایتها، ارتباط میان شرکتهای دانشبنیان و بهرهبرداران را افزایش داد. اکنون در این زمینه ضعف وجود دارد.
وی ادامه داد: وصل کردن کشاورزان و بهرهبرداران به شرکتهای دانشبنیان از نظر ارتباطی، اقتصادی، آموزشی و ترویجی باید به درستی انجام شود.
نوری قزلجه تاکید کرد: حاکمیت باید این ارتباط را مدیریت کند و وزارت جهاد در بخش کشاورزی در این زمینه میتواند نقش و عملکرد بهتری داشته باشد.
ضرورت ارتباط بیش از 3 میلیون بهرهبردار کشاورزی با شرکتهای دانشبنیان
وی عنوان کرد: بیش از سه میلیون بهرهبردار در بخش کشاورزی وجود دارد که ارتباط میان بهرهبرداران و شرکتهای دانشبنیان نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی کشور خواهد داشت؛ ضمن آنکه منابع آب و خاک کشور نیز از پایداری لازم برخوردار خواهند شد.
باید ارتباط میان بهره برداران و شرکتهای دانشبنیان برقرار شود
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس درباره ضعف بازاریابی محصول و دانش شرکتهای دانشبنیان تصریح کرد: تولید دانش و محصول در این زمینه باید تقاضا محور باشد. باید دید مسئله و تقاضا چیست و فعالیتها را با دانش منطبق کرد. وزارت جهاد و دستگاههای متولی باید ارتباط میان بهره برداران و شرکتهای دانشبنیان را برقرار کند.
انتهای پیام/