رمز و راز تحقق سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی
سارا شریفی مدیرعامل یک شرکت فناورانه درگفتوگو با خبرنگارگروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا در پاسخ به این سوال که چطور میتوان تا سال ۱۴۰۴ به تحقق سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کل کشور امیدوار بود؟ گفت: سیاست گذاری و برنامه ریزیهای فعلی جوابگوی نیاز شرکتهای فعال در اکوسیستم فناورانه و دانشبنیان نیست. از این رو برای تحقق برنامه توسعه، ضرورت دارد علاوه بر برنامه ریزی جهت ارتقای سطح کیفی تولیدات این شرکت ها، اقدامات برای حفظ جایگاه و افزایش رقابت در بازارتسریع شود.
وی افزود: برای تحقق سهم اقتصاد دانشبنیان از تولید ناخالص ملی در برنامه هفتم توسعه لازم است تا فضای مناسب با حمایت از آنها در زمینه قانونگذاری و همچنین تامین بستر مناسب اینترنتی فراهم شود. البته باید به این مهم توجه داشت که برای ارتقای سهم اقتصاد دیجیتال توسعه زیرساختهای ارتباطی و توسعه فناوریهای تحول آفرین نتیجه بخش نخواهد بود. ناگفته نماند، بهبود این جایگاه نیاز به توانمندسازی افراد، توسعه و تسهیل کسبوکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات، توسعه اینترنت، بازنگری در قوانین مربوط به حوزه اقتصاد دیجیتال، گسترش همکاریها و تعاملات بینالمللی در سایه همکاری و تعامل سازنده میان همه بخشها و نهادهای مرتبط با اقتصاد دیجیتال در کشور دارد.
چالش توسعه زیرساخت ها باید هرچه سریعتر حل شود
شریفی اظهار کرد: شرکتهای فعال در بازار دیجیتال نیاز به توسعه زیرساخت ارتباطات و همچنین تامین اینترنت سریع و بدون مشکل دارند. چالشی که این روزها از سوی فعالان در این حوزه مطرح و بر اساس وعدههای دولت در راستای حل این مشکل مطالبه جدی دارند.
مدیرعامل یک شرکت فناورانه با تأکید بر اینکه دانش بنیانها به دنبال کسب جایگاه ویژه در اقتصاد میباشند و همزمان با رشد و توسعه این علم در جهان، گامهای بلندی در داخل کشور برداشته شده است، گفت: نرم افزاری جهت تغییر در نمایش برنامههای انیمیشن طراحی و برنامه ریزی شده که تا حد قابل توجهی فضای فکری مناسب برای کودکان ایجاد میکند.
محصولات جدید دانش بنیان در راه است
این فعال اقتصادی دانش بنیان که در نمایشگاه الکامپ نیز حضور داشت، ادامه داد: دراین شرکت تلاش شده با نمایش برنامههای جدید و به روز از یکسو، فضای فکری مناسب برای کودکان ایجاد کند و همچنین بستر مناسبی برای آشنایی کودکان با زبانهای روز دنیا به وسیله نمایش کارتونها به زبان اصلی و ترجمه فراهم شده است.
شریفی گفت: قطعاً برای رسیدن به اهداف توسعهای نیاز به برنامه ریزی و حمایت دولت از شرکت فعال در حوزه دانشبنیان است. برای تحقق سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دانشبنیان از تولید ناخالص داخلی، باید شرکتهای فعال درعرصه دانش بنیان بیش از هر زمانی دیده شوند.
انتهای پیام/