مخاطرات جداسازی سبوس از نان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا خواجه عضو کمیته نان آستان قدس رضوی در «رویداد ملی نان سالم و چالشهای آن» با تشکر از مسئولان نان و غله استان سمنان و دانشجویان دانشگاه آزاد دامغان به واسطه ارزش نهادن به بهترین محصول و غذا نان عنوان کرد: ما با بودجه کشور خودمان را صرف تخریب سلامت جامعه میکنیم از هر پنج ایرانی یک نفر به دیابت، چاقی، سکته و فشار خون مبتلا است.
طراح پروژه بهینهسازی نانهای سنتی کشور با جملهای از بقراط حکیم تغذیه درمانی بهتر از دارو درمانی است، بیان کرد: واحد نان قرص است و ما دنبال نان درمانی هستیم نه دارودرمانی، پس نیازمند آن است ارزش غذایی آن احیا شود که به واسطه حمایت حاکمیت امکان
پذیر است.
خواجه تأکید کرد: اگر نان از آرد سبوس دار یا کامل باشد اگر خواب خمیر بیش از یک ساعت باشد، اگر به جای جوش از مخمر و خمیر ترش استفاده کنیم اگر نان را پهن و نازک نکنیم، اگر زمان پخت را طولانی کنیم میتوانیم از املاح و ویتامینهای موجود در نان محافظت کنیم و این نان اسید معلق در معده را جذب کرده ومانع بروز بیماری گوارشی اسیدوز یا ترش کردگی یا سوزش معده می شود.
مسئول دپارتمان نان سلامتکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: بر اساس مطالعات زیربنایی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی مخاطرات جداسازی سبوس از گندم را کاهش شادابی جامعه، کاهش ایمنی در برابر ویروسها و کاهش مقاومت در برابر عفونتها اعلام شده است.
انتهای پیام/