ورود ۲۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقلی تهران و راهاندازی نرمافزار «کیف پول شهروندی»
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلال بهرامی در جلسه بررسی پروژههای توسعه و نوسازی ناوگان حملونقل شهری با بیان اینکه قرارداد یکهزار دستگاه اتوبوس ابلاغ شده است، اظهار داشت: وضعیت ۱۰۰۰ دستگاه دیگر نیز با تهاتر املاک بزودی مشخص خواهد شد؛ این ۲۰۰۰ دستگاه تعهد ما به شورا برای امسال است. همچنین، در حالی که تنها ۵همت بودجه برای خرید اتوبوس در بودجه پیشبینی شده است، برای خرید این ۲۰۰۰ دستگاه، به بیش از ۱۸ همت منابع نیاز داریم.
وی در ادامه بیان کرد: امیدواریم تا پایان شهریورماه دستکم ۲۰۰ اتوبوس جدید وارد ناوگان شود و روند ساخت ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر نیز تا پایان سال پیگیری خواهد شد.
معاون حملونقل شهرداری تهران افزود: ۲۰۰ دستگاه اتوبوس نیز تا پایان شهریورماه با همکاری شهابخودرو اورهال خواهد شد. تلاش خواهیم کرد ۳۰۰ دستگاه دیگر از اتوبوسهای تهران نیز با توان شرکتهای داخلی، در ۶ماهه نخست سالجاری اورهال شوند.
بهرامی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه با تمهیدات انجامشده و ورود اتوبوسهای نو و اورهالشده، امسال شاهد ترافیک کمتری همزمان با شروع مدارس باشیم، افزود: همچنین با اصلاحی که در بهای بلیت اتوبوسها صورت گرفت، میتوان برای اصلاح خطوط اتوبوسرانی تهران اقدام کرد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: به این ترتیب ورود اتوبوسهای جدید، بازسازی اتوبوسهای قدیمی و اصلاح خطوط، ۳ اقدام اساسی تا پایان شهریورماه در حوزه اتوبوسرانی است.
معاون حملونقل شهرداری تهران اظهار کرد: طبق بررسی سنوات تاریخ اتوبوسرانی، روشن است که نمیتوان بدون مشارکت بخش خصوصی داخلی اقدام کرد چراکه آنها موظف به ارائه خدمات پس از فروش و تأمین قطعات آنها هستند.
وی در ادامه با تأکید بر لزوم سرمایهگذاری بر حوزه توسعه حملونقل برقی، ادامه داد: امیدواریم تا پایان امسال دستکم قرارداد ۱۰۰دستگاه اتوبوس برقی جدید با تولیدکنندگان داخلی منعقد شود.
در این جلسه همچنین محمدعلینژاد مدیرکل حوزه شهردار تهران، معاونین حملونقل و برنامهریزی شهرداری تهران نیز به همراه جمعی از مدیران کل و رؤسای سازمانهای مرتبط با موضوع حضور داشتند.
مدیرکل حوزه شهردار تهران در ابتدای این نشست با بیان آنکه جلسات ویژه برای پیگیری پروژههای شهرداری تهران به صورت مستمر برگزار میشود، اظهار داشت: هدف، بررسی زمانبندی اجرای پروژههای شهری است. برای آنکه زمان عرضه خدمات به شهروندان و بهرهبرداری مردم دچار تأخیر نشود. جلسه امروز نیز برای پیگیری ویژه پروژههای مهم حملونقل عمومی است.
وی با تأکید بر آنکه مهمترین اولویت سالجاری مدیریت شهری، موضوع «حملونقل عمومی» است، اضافه کرد: بودجه ویژه نیز برای این کلان پروژه دیده شده و مورد اجماع همه مسؤلان و دغدغهمندان است. تصور میکنیم با توان و پیگیری معاون حمل و نقل این مهم محقق شود.
محمدعلینژاد ادامه داد: امیدواریم در سالجاری نیز بتوانیم با تحقق منابع مالی بالاتر از سقف اول مصوب شورای شهر، بتوانیم نسبت به پیشبرد هر چه بیشتر پروژهها اقدام کنیم.
مدیرکل حوزه شهردار تهران با یادآوری آنکه باید تا ابتدای مهرماه بخشی از تلاشها برای ارتقای حملونقل عمومی نمود پیدا کند، ادامه داد: برای آنکه بخشی از ترافیک ابتدای مهرماه به مناسبت سال تحصیلی جدید مدیریت شود، باید هر چه بیشتر تلاش کرد.
وی در ادامه افزود: یکی دیگر از برنامهها تشدید نظارتها بر خطوط بیآرتی برای جلوگیری از تردد رانندگان متخلف و اختصاص فضای بیشتر به حملونقل عمومی است.
بنا براعلام سایت شهر، محمدعلینژاد در ادامه با اشاره به راهاندازی نرمافزار «کیف پول شهروندی» در آینده نزدیک، گفت: شهروندان خیلی راحت با استفاده از این امکان میتوانند نسبت به خرید بلیت مترو، اتوبوس، تاکسی و دیگر امکانات شهری استفاده کنند.
انتهای پیام/