تصویب راهاندازی مدارس جدید سما در استان بوشهر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، جلسه شورای سیاستگذاری مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با حضور سروش حیدری سنگستانی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه، یوسف مردانی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی استان بوشهر(سما)، علی اکبر بازیار معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان، محمدمهدی ملاکی رئیس اداره مدارس و مراکز غیر دولتی و مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش استان بوشهر و تنی چند از مدیران مدارس سما با محوریت تأسیس و راه اندازی مدارس جدید سما برگزار شد و راهاندازی مدارس جدید در استان بوشهر مورد تصویب قرار گرفت.
سروش حیدری سنگستانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این نشست با بیان اینکه کیفی گرایی در تمامی زمینهها و رویکرد انقلابی مدارس از اولویتهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در ایجاد و فعالیت مدارس است، گفت: علاوه بر اهداف کمی، بیشترین همت ما بر روی ارتقای کیفیت میباشد و این موارد در طرح تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی به طور جامع برنامه ریزی شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: پله اول برای رفتن به سمت کیفیت، ارتقای کیفیت منابع انسانی است از این رو استفاده از نیروهای زبده و با دانش و تجربه کافی همواره مورد اهتمام در مدارس سما استان بوشهر است.
وی با تأکید بر اینکه پایش کیفیت مدارس به صورت مستمر و فصلی در حال انجام است، متذکر شد: بر اساس این پایش مدارس سما در مقاطع مختلف به صورت مستمر مورد ارزیابی قرار گرفته، هر مدرسه امتیازی را به دست میآورد و رتبهبندی میشوند.
یوسف مردانی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی سما دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز با اشاره به اینکه دانشگاه در شرایط کنونی توجه ویژهای به مسائل فرهنگی و اعتقادی دارد، توضیح داد: مسائل فرهنگی برای دانشگاه و مدارس بسیار پراهمیت و هم راستا و همسو با اهداف علمی و دانشی است.
معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر(سما) با تأکید بر قانون گرایی و اجرای کامل بخشنامهها و دستورالعملهای وزارت آموزش و پرورش و سازمان مرکزی دانشگاه در مدارس، توضیح داد: استان بوشهر ۱۷ مدرسه سما در مقاطع مختلف در استان بوشهر وجود دارد که حدود ۱۶۰۰ دانش آموز در آنها در حال تحصیل هستند.
وی افزود: این مدارس از تمامی امکانات واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی از جمله آزمایشگاهها و کارگاه ها، سالنهای ورزشی، خوابگاه و ... برخوردار هستند که با توجه به پشتوانه قوی این مدارس، امکان تأسیس بیشتر و نیز مدارس مهارتی شبانه روزی در استان وجود دارد که امید است با حمایت و همراهی مسئولان مربوطه شهری و اداره آموزش و پرورش به روند اجرای آن سرعت بخشیده شود.
علی اکبر بازیار معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این جلسه با بیان اینکه اساس سند تحول بنیادین و برنامه درسی، توسعه مشارکتهای مردمی و بهخصوص، مدارس وابسته در دستور کار است، اظهار کرد: در مقطع ابتدایی بر اساس جمعیت دانش آموزی، استان نیاز به ایجاد مدارس جدید میباشد که یکی از راهکارهای آن، توسعه مدارس وابسته و غیر دولتی است که بی شک همراهی و همکاری ارگانهایی مانند دانشگاه در ایجاد مدارس، در برون رفت از تنگناها بسیار راهگشاست.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی استان در اهتمام جدی به مباحث فرهنگی و آموزشی و نیز ایجاد مدارس باکیفیت، خاطرنشان کرد: در برخی از شهرستانها در مقطع متوسطه نیز نیاز به فضای جدید آموزشی است که قطعاً دانشگاه آزاد اسلامی میتواند کمک شایانی در این مورد ارائه دهد.
وی با اشاره به اسناد بالادستی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد، توضیح داد: یکی از مواردی که بیشترین توجه را به خود معطوف کرده، توسعه مدارس شاخه فنی حرفهای است که مدارس سما با توجه به امکانات خود و نیز دانشگاه، از بستر و ظرفیت مناسبی در این راستا برخوردار بوده؛چراکه افزایش رشد شاخه فنی و حرفهای در دستور کار وزارتخانه بوده و آموزش و پرورش با جدیت پیگیر است.
این مقام مسئول ادامه داد: مورد بعدی، توسعه متوازن رشتهای است که تقویت رشته ریاضی در کنار رشتههای انسانی و تجربی در دستور کار قرار دارد.
بازیار از پیشنهاد ایجاد مدارس شبانه روزی استقبال کرد و ادامه داد: تأسیس هنرستان شبانه روزی در شهرستان کنگان، جم و عسلویه به دلیل موقعیت استراتژیک آن و نیز مبحث مهارت آموزی و آینده شغلی دانش آموزان که یکی از اهداف اصلی وزارتخانه است، بسیار سودمند خواهد بود.
ملاکی رئیس مشارکتهای اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز در این نشست بر آمادگی همکاری این سازمان با دانشگاه و دیگر مراکز علمی تأکید کرد.
انتهای پیام/