دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 فروردين 1402 - 07:49
محصولاتی که نیاز افراد کم‌شنوا و نیازمند پروتز را پوشش می‌دهد

تولید نخستین سمعک ایرانی با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا

تولید نخستین سمعک ایرانی با کیفیت و تکنولوژی روز دنیا
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه موفق شد نخستین سمعک ایرانی را با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز دنیا طراحی و تجاری‌سازی کند.
کد خبر : 837290

نصیر زارع‌سلماسی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در ارومیه با بیان اینکه این سمعک برای نخستین بار در کشور بومی‌سازی و با بهترین کیفیت و تکنولوژی روز دنیا طراحی و تجاری‌سازی شده است، اظهار کرد: این سمعک آماده تولید انبوه بوده و به‌زودی وارد بازار می‌شود. همه افرادی که به این سمعک احتیاج دارند، می‌توانند به راحتی و با قیمت بسیار پایین در مقایسه با سمعک‌های خارجی و با کیفیت بسیار بالا آن را تهیه کنند.

وی افزود: نخستین سمعک ایرانی همه نیازهای افراد کم‌شنوا که نیازمند به سمعک با کیفیت و قیمت مناسب هستند را پوشش کامل می‌دهد و وابستگی کشور را از سمعک که محصولی وارداتی از کشور‌های خارجی است، از بین می‌رود.

** ساخت جدیدترین و به‌روزترین پروتز‌های دست برای کودکان

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه از ساخت جدیدترین و به‌روزترین پروتز‌های دست برای کودکان نیازمند به پروتز دست در کشور هم خبر داد و با اشاره به اختراع دست مصنوعی هوشمند به‌عنوان یکی از ده‌ها اختراع خود به آنا گفت: این اختراع برای نخستین بار در کشور ساخته و توانست شادی را به همه معلولان کشور که به دلیل نقص عضو دچار مشکل بودند، برگرداند.

** ساخت ماسک ضد کرونا

زارع‌سلماسی با بیان اینکه محصولات تولیدی هسته فناور نوآوران زندگی ساز در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه مربوط به حوزه تجهیزات پزشکی و توان‌بخشی است، ادامه داد: این محصولات همه نیازهای افراد معلول که نیازمند به انواع پروتز‌های دست هستند را پوشش کامل می‌دهد. اوایل بیماری کرونا در کشور به ساخت نخستین ماسک ضد کرونا اقدام کردم که این ماسک یک ماسک معمولی نبود و دارای تکنولوژی خاصی بود که طراحی کردم تا توانسته باشم گامی در مهار و کنترل این بیماری خطرناک داشته باشم. این محصول آماده تولید است و علاوه بر کاربرد در بیماری کرونا، می‌تواند در انواع بیماری‌های واگیردار تنفسی کاربرد داشته باشد.

وی کسب مقام سوم کشوری در بیستمین جشنواره جوان خوارزمی در سال ۱۳۹۷، مقام‌های چهارم و پنجم کشوری در نوزدهمین جشنواره جوان خوارزمی در سال ۱۳۹۶ و درخشش در جشنواره بین‌المللی خیام و اولین و سومین دوره رویداد استارت آپی در حوزه توانمندسازی معلولین را از افتخارات خود برشمرد.

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با تأکید بر اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان به دلیل توسعه فناوری‌های نوین، تولید ثروت در جامعه، اشاعه دانش، ترویج کارآفرینی و ایجاد مشاغل جدید از اهمیت بالایی برخوردار هستند از حمایت‌های مالی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در راستای اختراعات خود قدردانی کرد و توضیح داد: تسریع در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند نقش مهمی در خودکفایی علمی و پژوهشی در کشور ایفا کند.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب