وقتی دانشجوی معلول فعل خواستن را صرف میکند
سیامک عزیزی دانشجوی رشته رایانه که با پرورش زنبور عسل، کسبوکاری برای خود و خانوادهاش ایجاد و اینکه «معلولیت برایش محدودیت نیست» را ثابت کرده است در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ارومیه، درباره یادگیری مهارت کار با رایانه و برنامهنویسی اظهار کرد: فقط با نگاه کردن فیلمهای آموزشی کار را آغاز کرده و تاکنون کلاسی برای یادگیری این مهارتها نرفتهام.
دانشجوی رشته رایانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه گفت: تحقیقاتی درباره بیماریهای زنبورعسل در مزارع با همکاری استادان برای شناسایی و از بین بردن انواع بیماریهای مزارع زنبورعسل انجام داده و کلاسهای عملی زنبورداری برگزار کردم. کار خود را با هدف ارتقای سطح علمی، تأمین نیازهای مالی خانواده و اثبات اینکه معلولیت محدودیت نیست با پرورش زنبورعسل، تولید گرده و عسل خالص آغاز کردم.
عزیزی با بیان اینکه زنبورداری را از سال ۹۵ با مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال آغاز کردم، ادامه داد: ابتدا زنبورداری را با پنج کندوی زنبورعسل آغاز و سال ۹۶ توانستم با سودی که از آنها به دست آوردم، تعداد کندوهای پرورشی خود را به ۳۵ عدد برسانم. سال گذشته به دلیل کمبود تعداد کندوهای زنبورعسل حدود یک کیلوگرم ژل رویال تولید شد و امیدوارم امسال با افزایش تعداد کندوها بتوان ژل رویال بیشتری برداشت کرد. سال گذشته حدود ۶۰۰ کیلوگرم عسل استخراج شده و امیدوارم امسال با گسترش کندوها به ۱۵۰ عدد، بیش از یک تن عسل طبیعی برداشت کنیم.
وی با بیان نقش دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در حمایت از تحصیل و اشتغال همزمان توضیح داد: معلولان با تلاش و ارادهای مصمم، غیرممکن را ممکن ساخته و با عزم راسخ، موانع را گامبهگام از سر راه ناهموار خود برمیدارند. باید بستر کارآفرینی برای معلولان نیز در سطح جامعه فراهم شود. همت و وجود بستر لازم دو امر ضروری در رشد کارآفرینی برای معلولان بوده که مسئولان باید در این زمینه تلاش ویژه کنند تا از ظرفیت سرمایههای انسانی معلولان در عرصههای مختلف بهخوبی استفاده شود.
به گزارش آنا، سیامک عزیزی اکنون مانند فرد عادی تحصیلات خود را ادامه میدهد و امروز بهعنوان فردی توانمند در عرصههای مختلف اجتماعی حضور ملموس دارد.
انتهای پیام/