افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی تا ۳۷۴ میلیارد تومان
عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ گفت: تامین منابع مالی برای حوزه فناوری و نوآوری شخصیتهای حقیقی و حقوقی یا گروههای فناور یکی از پاشنههای آشیل توسعه علم و فناوری کشور است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین معیارها در تامین منابع میزان آورده یا میزان منابع ذاتی نهادهای مالی در جهت توسعه علم و فناوری کشور است، تاکید کرد: بخشی از صندوق پژوهش و فناوری مربوط به منابع داخلی صندوق است و مابقی منابع و بودجه از دستگاههای مختلف جذب میشود و سپس هدایت منابع به سمت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور سوق پیدا میکند.
غلامزاده تصریح کرد: منابع اولیه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ۲۰ میلیارد تومان بوده است و در شرایط فعلی اقتصادی مملکت نمیتوان انتظار داشت که این میزان از منابع جوابگوی نیازهای 31 استان کشور باید، نهایتا توانایی پوشش یک تا دو استان را داشته باشد که این عامل باعث شد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری حرکت کند.
** صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد بزرگترین صندوق پژوهشی کشور است
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: فعالیتهای علمی انجام شده طی ۳ سال اخیر، دانشگاه آزاد اسلامی به این نتیجه رسید که هم اکنون زمان افزایش سرمایه صندوق پژوهش و فناوری فرا رسیده است و همین عامل باعث شد که مبلغ آن از ۲۰ میلیارد تومان به ۳۷۴ میلیارد تومان ارتقا یابد و با اختلاف بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور را داریم و پس از این موضوع بلافاصله به تامین منابعی که معطل افزایش سرمایه بود اقدام کردیم.
غلام زاده گفت: شناساندن کارکردها و ماهیت کارکرد صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به زیست بوم دانشگاه از دیگر اقداماتمان بود؛ چرا که اگر دانشگاه را به عنوان پیکره وسیع در نظر بگیریم باید گفت یکنواختی در تمام واحدهای دانشگاه در تعامل با بازیگران مختلف حوزه زیست بوم فناوری نداریم و به همین علت مامور شدیم تا ماهیت و کارکرد صندوق را برای مسئولان واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۱ استان از مهر ۱۴۰۰ تا کنون تشریح کنیم و تفاهم نامههایی به امضا برسانیم.
وی با بیان اینکه یکی از کاردهای های سفرهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی آشنایی با زیرساختهای فناوری هر استان بود، تاکید کرد: استانها در قسمتهای مختلف توانسته اند نقش خود را مانند سرمایه گذاری از جنس مشارکت خصوصی، تسهیلات و ... به درستی ایفا کنند و باعث ارتقای زیست بوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی میشوند.
انتهای پیام/