جذب دانش آموختگان در مراکز رشد یکی از رویکردهای شعار سال ۱۴۰۱ بوده است
اردشیر عبدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان تهران در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، با بیان اینکه انتخاب شعار سال سنت حسنه و راهبردی و هوشمندانهای است که رهبر معظم انقلاب از چند دهه قبل آن را ابداع کردند، گفت: سیاست مداران غربی که به دنبال فهم حرکتهای پیچیده نظام جمهوری اسلامی ایران در مقابله با دشمنیهای دنیای سلطهگر است، از تدبیر مقام معظم رهبری شگفت زده هستند، نامگذاری سال معنا و مفهوم خاصی دارد و نشانگر شناخت و فهم حرکات دشمن است.
وی افزود: اگر توجه کنیم در شعار امسال دو وصف دانش بنیان و اشتغالآفرین برای تولید قید شده است و نکته ظریف اینجاست که صرف تولید دانش بنیان بدون ویژگی اشتغالزایی دردی را دوا نمیکند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان تهران تصریح کرد: شعار امسال برای همه دولتمردان منشور یک ساله عمل است، ولی برای کارکنان و دانشجویان این دانشگاه یک ضرورت است. تولید دانش بنیان گرچه وظیفهای فرابخشی و فرا دستگاهی است لیکن برای دانشگاه فنی و حرفهای وظیفه اولیه و ذاتی به حساب میآید و معتقدم دانشگاه فنی و حرفهای در این مسیر پیشتاز بوده است.
** جذب دانش آموختگان در مراکز رشد یمی از رویکردهای شعار سال ۱۴۰۱ بوده است
رئیس دانشکده فنی و حرفهای انقلاب اسلامی تهران ضمن تقدیر از برنامه ریزی کلان و حمایتهای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفهای در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمت رسانی به دانشجویان بیان کرد: جذب و بکارگیری دانش آموختگان مستعد دانشگاه در شرکتهای صنعتی و مختلف دانشبنیان و پشتیبانی از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه برای راهاندازی شرکتهای دانشبنیان در غالب مراکز رشد به عنوان یکی از رویکردهای ویژه در مسیر تحقق شعار سال ۱۴۰۱ بوده است.
** انطباق رشتههای تحصیلی با نیاز بازار کار از اقدامات انجام شده در راستای تحقق شعار سال است
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به برخی از بازرترین اقدامات دانشگاه در تحقق شعار گفت: انطباق رشتههای تحصیلی و محتوای آموزشی با نیازهای بازار کار، تخصص سازی آموزشها و توجه به مهارتهای عملی در حین تحصیل، تدوین برنامه جامع آموزشی مبتنی بر مهارت، انطباق رشتههای تحصیلی و محتوای آموزشی با نیازهای جامعه، بهره گیری از ظرفیت اساتید مدعو با سابقه کار در صنعت، رصد فعالیت فارغ التحصیلان و نوسازی و بهسازی تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی از جمله اقدامات صورت گرفته است.
عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفهای در پایان تأکید کرد: از دیگر اهداف دانشگاه جهت تحقق امر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین تأسیس شرکتهای دانش بنیان جدید و ورود عالمانه به مقوله حل معضلات و مشکلات است. اما در عین حال لازمه موفقیت ماموریت ها، گسترش برنامههای حوزه آموزش و مهارت افزایی در ارتباط با فنآوری دانش بنیان و کارآفرینی، ایجاد مرکز تخصصی تجاری سازی، نوآوری و اشتغال زایی و ایجاد کلینیک تخصصی عارضه یابی صنعت، نوآوری و انتقال فناوری در دانشکدهها میباشد.
وی گفت: دانشگاه فنی استان تهران دارای مراکز متعدد رشد، نوآوری و کانونهای شکوفایی، خلاقیت و نوآوری است که با بستر سازی مناسب در صدد حمایت از تیمهای نوآور و خلاق و همچنین شرکتهای نوپای دانش بنیان است.
گفتنی است دانشگاه فنی و حرفهای استان تهران با تعداد ۸ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفهای و حدود ۲۰ هزار دانشجو یکی از بزرگترین واحدهای استانی دانشگاه فنی و حرفهای کشور است
انتهای پیام/