پروژه تکثیر یوز ایرانی موجب ایجاد همدلی در جامعه شد
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا،علی سلاجقه در سومین دوره آموزشی مدیران سازمان حفاظت محیط زیست، با گرامیداشت ایام شعبانیه و تبریک پیشاپیش به مناسبت میلاد باسعادت منجی عالم بشریت مهدی موعود (عج)، رجعت پذیر بودن را از ویژگیهای لازم برای مدیران محیط زیست کشور عنوان و اظهار کرد: ما باید در قبال عملکرد خود و نیز امکانات، سرمایهها و اختیاراتی که برای اداره محیط زیست کشور داریم، پاسخگو باشیم. از این رو، خمودگی، سستی و بی هدف بودن به هیچ عنوان پذیرفتی نیست.
معاون رئیس جمهور، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی با اقتدار پیش میرود و تاکنون موفق به فتح قلل زیادی شده است هرچند هنوز هم قلههای دیگری باقی مانده که باید فتح کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، فرآیندهای محیط زیستی را طولانی مدت توصیف کرد و گفت: این فرآیندها در یک بازه زمانی درازمدت اتفاق میافتند اما برای همان تأثیرات اندک و بطئی مثبت در جهت ارتقا شاخصهای محیط زیستی، نیازمند سنجه و معیار ارزیابی هستیم.
وی، خاطرنشان کرد: ما باید برای مردم اخبار خوب و امیدوارکننده داشته باشیم که انجام پروژه تکثیر یوز ایرانی و جلوگیری از انقراض آن از جمله این خبرها بود که موجب ایجاد همدلی و اتحاد در جامعه شد. این پروژه یک دستاورد علمی فوق العاده برای کشور بود هرچند به این موضوع کمتر توجه شد و بیشتر چهره سازی از «پیروز» توله یوز نر پردیسان مورد توجه قرار گرفت.
سلاجقه با اشاره به رویکرد محیط زیستی بودجه سال آینده، اظهار امیدواری کرد که تخصیص ۲۰ درصد از عوارض آلایندگی به صندوق ملی محیط زیست به تصویب مجلس برسد تا مشکلات اعتباری این حوزه مرتفع گردد.وچنانچه امسال این اتفاق بیفتد نشان از این دارد که به آلودگی به عنوان درآمد نگاه نمیشود.
وی انضباط مالی در روزهای پایانی سال و شروع سال ۱۴۰۲ را بسیار مهم دانست و از مدیران دقت در صرف وصلاح بیت المال در هزینه کردها را مطالبه کرد.
معاون رئیس جمهور در خصوص لایحه برنامه هفتم توسعه نیز گفت: لایحه برنامه هفتم توسعه در حال نهایی شدن در دولت و ارسال به مجلس است. این برنامه ۱۲ کلیدواژه اصلی و ۱۵ اولویت دارد و امیدواریم که محیط زیست در بین ۱۲ کلیدواژه اصلی قرار گیرد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، معاونتهای مختلف این سازمان را مکلف به حل یک یا ۲ مساله حوزه فعالیت خود در سال آینده کرد و افزود: سال آینده باید اهداف محیط زیستی به صورت کاملاً کمی و قابل سنجش باشند و ارزیابی مدیران ستادی و استانی در دستور کار خواهد بود.
وی بر استفاده از ظرفیت نخبگان و جوانان در فرآیندهای انتصاب مدیران تاکید کرد و گفت: دولت سیزدهم دولتی تحول گراست و مدیران سازمان هم باید در مسیر تحول گام بردارند. ما تکلیف داریم از نیروهای انقلابی، مدبر و علمی که همگام با سیاستهای دولت هستند و میتوانند این بار را به مقصد برسانند، استفاده کنیم.
سلاجقه با اشاره به عملکرد موفق صندوق ملی محیط زیست در یکسال گذشته، تصریح کرد: صندوق ملی محیط زیست باید کاملاً در خدمت محیط زیست کشور باشد و برای حل مسائل و مشکلات محیط زیستی تلاش کند. رویکرد صندوق با هیأت مدیره جوانش در یکسال گذشته نشان داد که در مسیر درستی در حال حرکت است.
انتهای پیام/