تربیت سالیانه هزار دانشجوی خارجی در رشته های پزشکی مسلط به فارسی
به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، غلامعلی حدادعادل در نهمین گردهمایی موسسهها و نهادهای فعال در حوزه آموزش زبان فارسی که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: سالیانه بیش از هزار دانشجوی خارجی در رشتههای پزشکی و مسلط به زبان فارسی در کشور تربیت میشوند که این از برکات انقلاب اسلامی و تحول در حوزه علم است.
وی اظهار کرد: امیدوارم انعقاد تفاهم نامه بنیاد سعدی با وزارت بهداشت، زیر ساختهای لازم برای توسعه آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی را فراهم کند.
حدادعادل با اشاره به تاریخچه تاسیس بنیاد سعدی اظهار کرد: بنیاد سعدی، با بهره گیری از متخصصان زبان فارسی و مبتنی بر روشهای علمی، زیر ساختهای لازم برای ارتقاء آموزش زبان فارسی در سطح جهان را فراهم میکند.
وی با بیان این مطلب که آموزش زبان فارسی بدون استاندارد سازی امکان پذیر نیست، افزود: به برکت تحول مثبت در آموزش عالی و ارتقای سطح علم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تعداد دانشجویان خارجی در رشتههای مختلف از جمله رشتههای پزشکی افزایش داشته و بخش گردشگری سلامت در ایران توسعه یافته است.
رئیس بنیاد سعدی تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور مشغول به تحصیل هستند که این یک فرصت گرانبها برای گسترش آموزش زبان فارسی در سطح بین المللی است و بنیاد سعدی در این راستا آمادگی دارد تا زیر ساختهای لازم برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان سایر کشورها را فراهم کند.
وی گفت: بنیاد سعدی، مرجع قابل اعتماد برای فارسی آموزان در سراسر جهان است و طی سالهای اخیر، نرم افزارهای بسیاری برای آموزش مجازی تهیه و تولید شده است.
حدادعادل افزود: گسترش زبان در خارج از مرزها در اقتدار فرهنگی، دیپلماسی عمومی و گسترش مبادلات علمی و اقتصادی موثر است.
نهمین گردهمایی موسسهها و نهادهای فعال در حوزه آموزش زبان فارسی در جهان، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و از جدیدترین دستاوردها و محصولات بنیاد سعدی رونمایی شد.
انتهای پیام/