کمبودبرنامههای فرهنگی و تربیتی برای دختران در مدارس
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش ورئیس سازمان دانش آموزی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که صبح امروز ۱۷ بهمن ماه برگزار شد اظهار کرد: سفرهای تربیتی یا اردوها موقعیت جذاب و تاثیرگذاری برای دانش آموزان است.
وی افزود: فرصت اوقات فراغت در اهداف تربیتی تاثیر زیادی دارد؛ چراکه انگیزه، شور و نشاط و … دانش اموزان در زمانهای غیر رسمی بیشتر است و این برنامهها تاثیر زیادی در بین دانش اموزان دارد.
باقر زاده بیان کرد: از دهههای قبل فرصت اوقات فراغت و اردوها در آموزش و پرورش ویژه بوده، در سازمان دانش آموزی تلاش شده سفرهایی با عنوان زیارت اولی ترتیب داده شود.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان دورههای هفتم تا نهم مدارس سراسر کشور که توفیق زیارت به حرم امام رضا (ع) را نداشته اند، به مشهد الرضا اعزام خواهند شد.
رئیس سازمان دانش آموزی با بیان اینکه کارهای تربیتی مستمر اثرگذار خواهد بود، ادامه داد: در مرحله اول ۴۵۰۰ نفر تا پایان اسفند ماه به مشهد اعزام خواهند شد. ۲ شب و ۳ روز دانش آموزان در مشهد خواهند بود و گروه مربیان ویژهای نیز مستقر شده اند تا برنامههایی با نشاط فرهنگی و تربیتی را داشته باشند.
وی افزود: گروههای اول و دوم ما از دختران هفتم، هشتم و نهم هستند و این ۴۵۰۰ دانش آموز ما از دختران خواهند بود و گروههای بعدی نیز در سال آینده اعزام میشوند.
باقر زاده بیان کرد: بچهها به پویش نامهای به امام مهربانیها دعوت شده اند و افرادی که شناسایی میشوند به زیارت دعوت خواهند شد. دانش اموزان میتوانند دوستان خود را که تا به حال به زیارت نرفتهاند نیز، به ما معرفی کنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامههای فرهنگی و تربیتی برای دختران بسیار کمرنگ بوده در سالهای گذشته و وظیفه میدانیم این موضوع را جبران کنیم.
رئیس سازمان دانش آموزی با اشاره به برنامه های دهه فجر ادامه داد: در ۵۰ هزار مدرسه نمایشگاه مدرسه انقلاب توسط خود دانش آموزان ایجاد شده که مراحل و دستاوردهای انقلاب توسط خود این افراد روایت گری میشود.
وی افزود: در سازمان دانش آموزی پویش خوانش کتاب سرگذشت استعمار را داریم که ۳۷۵ هزار دانش اموز دوره متوسطه وارد این پویش شدهاند. در اصفهان جشنواره سرود کلاسی راه اندازی شده و هر کلاس یک گروه سرود دارد و کلاس های مدارس اصفهان در پویش گروه های سرود مدرسه ای شرکت کرده اند.
باقر زاده با اشاره به کمبود مربیان پرورشی در مدارس بیان کرد: ۱۵ هزار روحانی در مدارس به کمک مدیران آمده اند که در زمینه پرورشی از آنها استفاده میکنیم؛ این افراد نسبت استخدامی با ما ندارند و به صورت جهادی ساعاتی را در مدارس حضور پیدا میکنند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: ما ۵۳ هزار مربی پرورشی در کشور کم داریم و در حال حاضر ۴۷ هزار معلم پرورشی در مدارس وجود دارد.
رئیس سازمان دانش آموزی ادامه داد: ۱۹۶۰ مسجد در سراسر کشور اختصاص به اعتکاف دانش اموزی قرار گرفته و ۲۹۶ هزار دانش اموز ما به اعتکاف رفتهاند
انتهای پیام/