دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
برای مقابله با بحران تغییرات آب و هوایی؛

مزارع انرژی خورشیدی و بادیِ شناور روی سد‌ها و دریا‌ها ایجاد می شود

مزارع انرژی خورشیدی و بادیِ شناور روی سد‌ها و دریا‌ها ایجاد می شود
با توجه به تمرکز نشست اقتصادی داووس بر انرژی‌های تجدید پذیر و اهمیت آن در آینده تامین انرژی جهان، راه اندازی مزرعه‌های انرژی خورشیدی به روش‌های گوناگون توسط شرکت‌های اروپایی در نقاط مختلف جهان در حال پیگیری است.
کد خبر : 830223

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا،‌ شبکه یورو نیوز با اشاره به تمرکز نشست اقتصادی داووس بر انرژی‌های تجدید پذیر و اهمیت آن در آینده تامین انرژی جهان، از راه اندازی مزرعه‌های انرژی خورشیدی به روش‌های گوناگون توسط شرکت‌های اروپایی در نقاط مختلف جهان خبر داد. 

«میگوئل استیل ول» مدیرعامل شرکت EDP که یکی از شرکت‌های پیشرو در تولید انرژی‌های تجدید پذیر در جهان است به یورو نیوز گفته، برای مقابله با بحران تغییرات آب و هوایی به این تکنولوژی‌ها نیازمندیم.

**تلاش اروپا برای فرار از وابستگی انرژی

وی می‌گوید، من فکر میکنم با توجه به جنگ اوکراین مساله انرژی‌های تجدید پذیر نه تنها از نظر زیست محیطی بلکه از نظر امنیت انرژی، استقلال انرژی و کاهش هزینه‌ها اهمیت زیادی پیدا کرده و به همین دلیل روند آن شدیدا تسریع شده است. 

وی با اشاره به وابستگی اروپا به انرژی از ادامه تلاش‌ها برای کاهش هزینه ها، تامین امن انرژی و کاهش تاثیرات مخرب زیست محیطی خبر داد و گفت: ما در ۲۰ سال گذشته در زمینه انرژی بادی در خشکی و ساحل و همچنین انرژی خورشیدی در ساحل و فراساحل سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

استیل ول از وجود تکنولوژی‌های مختلف در زمینه تولید انرژی در خشکی و ساحل خبر داد و گفت، هم اکنون در اسکاتلند، فرانسه و لهستان از تکنولوژی ساحلی برخورداریم، همچنین در سواحل شرقی ایالات متحده مثل کالیفرنیا در حال اجراست و روز به روز در حال بالغتر شدن است. 

**انرژی خورشیدی شناور، ابتکار جدید برای تولید برق

وی در کنار این‌ها به فناوری انرژی‌های خورشیدی شناور به عنوان یک صنعت جدید در این زمینه اشاره کرد و گفت: ما در این زمینه در خطر مقدم قرار داریم.

وی تاکید کرد، هم اکنون تمرکز ما بر روی انرژی خورشیدی شناور است که می‌توان آن را روی سد‌ها و همچنین روی دریا اجرا کرد. 

طبق گزارش یورو نیوز، شرکت EDP هم اکنون یک پروژه شناور در سنگاپور اجرا کرده و به دنبال استفاده از فناوری‌های جدید برای ترکیب انرژی خورشیدی و انرژی بادی بر روی آن به صورت همزنان است.

استیل ول می‌گوید، همه این‌ها ابداعات مختلفی است که ما در حال پیاده سازی آن هستیم.

وی به سد «الکوئِوا» به عنوان بزرگترین سد اروپا اشاره کرد و گفت: فناوری انرژی خورشیدی شناور اکنون روی آن اجرا شده است. سپس آن را با انرژی بادی ترکیب می‌کنند و در نهایت آن را به نیروگاه آبی متصل میکنند؛ بنابراین شما شاهد اتصال سه فناوری تولید انرژی در یک نقطه هستید. این فقط یک نمونه از آن است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب