اغتشاشات خسارت آنچنانی به متروی تهران وارد نکرد
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، مسعود درستی مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه در نشست خبری خود که صبح امروز ۳ بهمن ماه برگزار شد اظهار کرد: این شرکت ۲۴ سال است که خدمات جابجایی مسافران را انجام میدهد و ما روزانه نزدیک به ۲ هزار حرکت و ۵۴ هزار کیلومتر در روز پیمایش داریم.
وی افزود: ما انگار هر روز معادل ۶ بار دور کشور را دور میزنیم که البته این حرکت مشکلات و خطاهایی ممکن است در روز داشته باشد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: هدف ما این است که میزان رضایتمندی مردم افزایش پیدا کند.
درستی با بیان اینکه نزدیک به ۱۲ ایستگاه ما بیشترین تردد را دارد که اگر آنها را سامان دهیم، موضوع بساط گستری حل میشود گفت: تا پایان بهمن ماه طرحی را در زمینه بساط گستری انجام خواهیم داد؛ کم کردن بساط گستری قسمتی از طرح نظم و انضباط ما است.
وی ادامه داد: دستفروشی جرم نیست و با این مسئله نباید به صورت قهری برخورد کنیم؛ اما دستفروش نباید مزاحمتی برای مسافران داخل واگن ایجاد کند. موضوع دستفروشان هم در دستور کار ما است، اما در ۲ ماه گذشته خیلی در دستور کار ما نبوده.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران با بیان اینکه در زمینه بساط گستری طرحی را تا پایان بهمن ماه در ایستگاه محمدی انجام خواهیم داد گفت: ما به طور روزانه پله برقیها را رصد و گزارش گیری میکنیم. ما به پلهای میگوییم خراب که در یک روز کامل کاری از سرویس خارج باشد و در دوم بهمن ماه ۳ پله برقی خراب در خط ۱ داشتیم.
وی با اشاره به اینکه در تجریش پله برقی داریم که ۱۱ روز خاموش است گفت: در خط ۲ پله برقی خراب نداریم و در خط ۳ و ۴ نیز هر کدام یک پله برقی خراب است.
درستی بیان کرد: رفع مشکل پله برقیهای ما به تحریم ارتباطی ندارد، نسل برخی تجهیزات ما عوض شده و دیگر پیدا نمیشوند و برخی اوقات برای یک تابلو باید شخصی را پیدا کنیم که آن را انجام دهد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: گاهی اوقات آسانسور ما ۴۰ روز خاموش است و قطعات آن دیگر وجود ندارد که باید دنبال شرکتهای برگردیم تا آن قطعه را شبیه سازی کنند.
وی با بیان اینکه زیرساخت ما در حوزه بلیت مشکلاتی داریم گفت: تا اوایل سال آینده مشکلات آن رفع خواهد شد و تا امروز مسافری را به خاطر مشکل بلیت پشت گیت ورودی نگه نداشتهایم. امروز از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ مشکل بلیت داشتیم که تمامی گیتها باز بود.
درستی افزود: ما در زمینه ایستگاه ها، تجهیزات همیشه اورهال میشود، اما در زمینه ابنیه ایستگاه ها تنها نگهداری از آنها را داریم.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: ما واگن بانوان را داریم و در حال حاضر برخورد با مسافر نداریم و تلاش داریم از اهرم فرهنگ سازی از ورود آقایان به واگن بانوان جلوگیری کنیم.
وی ادامه داد: قطارهای ما ۷ واگنه هست و ۳ واگن برای خانم ها و ۴ واگن برای همه است. به جز ایران در برخی کشورهای دیگر هم این اتفاق افتاده و واگنی را برای بانوان دارند.
درستی گفت: ما تلاش برای اصلاح این فرهنگ داریم و خود آقایان باید به حریم بانوان احترام بگذارند.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا مبنی بر جلوگیری از ورود دوچرخه به مترو گفت: طرح هایی آمد که شاید خروجی درستی از آن نگرفتیم و برخی جوانب دیده نمیشد، در همین رسانه ترجیح داده شد آن را جمع کنیم.
وی گفت: در خط ۵ مترو روزهای پنجشنبه و جمعه ورود دوچرخه به ناوگان مترو را داریم.
درستی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار آنا مبنی بر شعار نویسی های داخل مترو گفت: شعار نویسی مانند سایر قسمت های شهر در مترو وجود داشت که دوستان ما در خطوط مکلف به پاک کردن شعارها هستند.
وی بیان کرد: در ایستگاه های مترو مانند سایر نقاط شهر این مشکل بود که در حال حاضر تقریبا به صفر رسیده است.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در پاسخ به سوال دیگر آنا مبنی بر خسارات وارد شده به مترو در اغتشاشات گفت: خسارات به مترو خیلی عدد بالایی نبود، تعدادی از دوربین ها را از دست دادیم و خسارات جزیی به واگن ها وارد شد، اما به صورت عددی بالا نبود .
انتهای پیام/