دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زاکانی:

ما در تهران به دنبال عدالتیم

ما در تهران به دنبال عدالتیم
شهردار تهران با تاکید بر مقوله عدالت در شهر تهران اظهار کرد: ما در تهران به دنبال عدالتیم و عدالت هم با حرف و شعار جاری و ساری نمی‌شود، آنچه مهم است این است که عدالت باید به هر طریقی محقق شود.
کد خبر : 826120

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی، در یکصد و بیست و یکمین جلسه شورا با تاکید بر مقوله عدالت در شهر تهران اظهار کرد: ما در تهران به دنبال عدالتیم و عدالت هم با حرف و شعار جاری و ساری نمی‌شود، آنچه مهم است این است که عدالت باید به هر طریقی محقق شود.

زاکانی تصریح کرد: تهران مشکلات متعددی دارد که باید رسیدگی شود که برای این منظور ۴ تحول باید در پایتخت ایجاد شود؛ یک تحول درون شهرداری است، ما تنها یک نهاد خدماتی نیستیم بلکه یک نهاد خدمتگزار اجتماعی هستیم و مراد و مقصود ما رفع نیاز مردم و مطالبه‌ای است که رهبر انقلاب در این باره داشتند. 

وی افزود: نکته دوم ناظر به حوزه کالبدی شهر است که مربوط به حمل و نقل عمومی می‌شود؛ محور سوم تحول نرم شهر است، یکی از اشکالات ما در این خصوص توجه بیش از حد به کالبد شهر است، بخش چهارم تحول هوشمند است تا بر اساس آن شهر بتواند به تحول فناورانه برسد که هدف از آن افزایش خدمات به مردم است. 

زاکانی در ادامه با اشاره به برنامه tod تصریح کرد: این برنامه تنها برای نجات از ترافیک است در حالی که شهر ما از چند موضوع مختلف رنج می‌برد؛ نخست معضل ترافیک، دوم آلودگی هوا و سوم ناایمنی و سستی شهر و نکته چهارم بی هویتی شهر است یعنی هویت معماری در شهر تهران گم شده است. 

شهردار تهران با اشاره به این موضوع که قبل از ۱۳۴۸ تهران در جهات مختلف رشد کرده و بر مبنای یک الگوی درست رشد نکرده است اظهار کرد: بی عدالتی در شمال و جنوب شهر نیازمند یک بازبینی در شهر است، مشکل تهران جمعیت نیست بلکه جاسازی نامناسب جمعیت در بافت شهر است؛ برای اینکه بخواهیم کمبود مسکن و بی هویتی را در شهر برطرف کنیم باید یک راه حلی بیابیم که همه مشکلات را با هم حل کنیم. tod راه حل نیست و تنها بخش حمل و نقل را حل می‌کند مسائل دیگری از جمله معماری شهر، ایمنی شهر و ... همچنان لاینحل باقی می‌ماند. 

وی در پایان یادآور شد: ما برای احداث بی آرتی و ایستگاه مترو‌های بیشتر شهر را بر مدار جدیدی قرار دادیم، ما برای نوسازی شهر نیازمند بودجه‌ای بالغ بر ۵۰۰ هزار میلیارد تومان هستیم، ما یا نباید در سطح شهر کار کنیم و همانگونه فرسوده آن را رها کنیم و به مسئول بعدی تحویل دهیم و یا یک نوسازی کامل انجام دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب