دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس پلیس راهور فراجا:

11 میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور در حال تردد هستند

11 میلیون موتورسیکلت فرسوده در کشور در حال تردد هستند
رئیس پلیس راهور فراجا گفت:‌ از ۱۲ میلیون موتور سیکلت ۱۱ میلیون آن فرسوده است و هرچه وسیله نقلیه فرسوده‌تر باشد، شدت تصادف افزایش پیدا می‌کند.
کد خبر : 821136

به گزارش خبرنگار خبرنگارگروه جامعه خبرگزاری آنا، سردار سید کمال هادیانفر رئیس پلیس راهور فراجا در نشست خبری خود که صبح امروز ۲۹ آذرماه برگزار شد اظهار کرد: ۲ تن از همکاران پلیس راهور اخیرا به شهادت رسیدند. پلیس راهور با ۲۸ هزار نفر نیروی خود در ۲۹۷ هزار کیلومتر راه‌های کشور و ۱۴۴۰ شهر کشور به مدیریت ترافیک، تسهیل در تردد و … اقدام می‌کند.

وی افزود: پلیس راهور با همکاری ۳۲ دستگاه باید در حوزه ترافیکی ایفای نقش کند و ۸ دستگاه به صورت مستقیم نقش دارند و ما در چند روز گذشته روز بزرگداشت حمل و نقل را در کشور داشتیم که از تمامی رانندگان قانون مدار تشکر می‌کنم.

هادیانفر بیان کرد: امیدواریم در حوزه حمل و نقل گام‌های جدی‌تر و اثر بخش تری رخ دهد و موضوع توسعه انضباط ترافیکی بسیار مهم است و در تمامی کشور‌ها برای آن برنامه ریزی می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: کاهش تصادفات در تمامی کشور‌ها مهم است. ما ۲۹۳ هزار ۱۶۹ کیلومتر راه در کشور داریم که ۹ درصد از آن‌ها راه‌های اصلی هستند و ۳۴ درصد تصادفات ما در راه‌های اصلی رخ می‌دهد.

وی افزود: نزدیک به ۵۱ میلیون دارنده گواهینامه در کشور داریم تا روز گذشته ۳۸ میلیون وسیله نقلیه در کشور شماره گذاری کرده‌ایم که در کشور تردد می‌کنند. وضعیت ناوگان فرسوده باعث نگرانی شده و نزدیک به ۳۳ درصد ناوگان ما فرسوده است.

هادیانفر بیان کرد: از ۱۲ میلیون موتور سیکلت ۱۱ میلیون آن فرسوده است و هرچه وسیله نقلیه فرسوده‌تر باشد، شدت تصادف افزایش پیدا می‌کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در زمینه گواهینامه خودرو ۲ درصد و موتور سیکلت ۳ در ۸ ماه گذشته رشد نسبت به سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تردد ها ۳۰ درصد امسال افزایش داشته و هر روزی که تعطیل می‌شود، افزایش بار سفر و تردد را داریم که هموطنان به شهرهای متفاوت سفر می‌کنند.

هادیانفر بیان کرد: موضوع تصادفات بسیار نگران کننده است؛ با رشد وسایل نقلیه، تردد ها و … مقداری بی توجهی از سوی برخی از دستگاه ها به تصادفات شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: پلیس برابر قانون مسئول رسیدگی به تصادفات است و فوتی ۵۱ درصد از تصادفات ما در دم اتفاق می‌افتد و ۶ درصد از فوتی‌ها در حین انتقال جان خود را از دست می‌دهند.
وی افزود: پلیس مسئول تصادفات نیست و باید به تصادفات رسیدگی کند؛ اما پلیس جزو همان ۳۲ دستگاه دز پیشگیری از تصادفات است و پلیس راه ۲۴ ساعته خدمت می‌کند.
 
هادیانفر بیان کرد: به نقش وسایل نقلیه در تصادفات باید توجه کرد، در برخی از تصادفات تا ۸۳ درصد جانباختگان عابران پیاده و موتور سیکلت سواران هستند. ما روند را تحلیل کرده ایم و اگر روند ما با همین شرایط پیش رود، افزایش زیادی خواهیم داشت در تصادفات که در این راستا دولت و دستگاه های مربوطه باید کمک کنند تا از افزایش تصادفات جلوگیری شود.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ما انتظار داریم دولت در مدیریت ترافیک و حوادث مشارکت کند و در زمینه رفع نقاط حادثه خیز اقدامات جدی صورت گیرد؛ هنوز محور اهواز به خرمشهر حادثه خیز است و رییس جمهور دستور رفع آن را داده است.
 
وی افزود: تا این لحظه اقدام جدی در بحث کیفیت خودروها ندیده ایم و معقوله پراید تا ۳۰ سال آینده ادامه دارد، همانطور که هنوز پیکان نیز در برخی از شهرها وجود دارد.

هادیانفر بیان کرد: از دولت و مجلس میخواهیم در زمینه خودروهای داخلی اقدام جدی انجام دهند و افزایش تولید و مونتاژ مشکلی حل نمی‌کند.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در زمینه واردات، خودروهای باکیفیت باید وارد شود. در زمینه اسقاط وضعیت خوبی نداریم و ورود خودرو زیاد است، آما خروج وسایل نقلیه فرسوده را نداریم.
 
وی افزود: محور اهواز به خرمشهر بسیار باریک است و شدت تصادفات ما در جاده‌ها بسیار بالا است.

‎هادیانفر گفت: در شهر ۱۹۳۸ نقطه حادثه خیز مانده داریم که به آن باید توجه ویژه شود. تاکید داریم همکاران حال مردم را رعایت کنند و با تخلفات حادثه ساز به صورت جد برخورد می‌کنیم.
 
رییس پلیس راهور فراجا گفت: پلیس هیچ درآمدی برای کارکنان از جرایم رانندگی ندارد و این پول یه صورت کامل به خزانه واریز می‌شود.

‎وی بیان کرد: ۴۷۵ اعتراض در کشور داشتیم که درخواست بخشودگی داشتند و خطای سیستم های ما کمتر از ۵ درصد است.

‎هادیانفر گفت: کسانی که در سیستم نمره منفی دارند و به حد نصاب می‌رسد، بهذعهوان فاقد گواهینامه معرفی می‌شوند و قانون با آن‌ها برخورد می‌کند.

‎وی ادامه داد: کسانی که جدید گواهینامه دریافت می‌کنند، نیاید در جاده رانندگی کنند ‌ بیمه به آن ها هیچ خسارتی پرداخت نمی‌کند. ۱۳۴ هزار نفر مشمول جرایم بالای ۱ میلیون تومان هستند و به همکاران ابلاغ کرده ایم کسانی که بیش از ۳ میلیون تومان جریمه دارند و با خانواده نیستند را توقیف کنند.

وی گفت: در ۸ ماه اخیر بیش از ۱ میلیون نفر گواهینامه گرفته اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب