نهضت مناسبسازی در تهران آغاز شده است
به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زاکانی شهردار تهران صبح امروز ۱۲ آذرماه در آیین بهره برداری از پروژههای مناسب سازی معابر و فضاهای عمومی شهر تهران اظهار کرد: امیدواریم معلولان و جانبازان عزیز با راحتی و آسایش گذران زندگی داشته باشند و آمار گفته شده امروز نشان از اهتمام ویژه مناسب سازی شهر تهران دارد.
وی افزود: میزان مناسب سازی گذشته و احتمال سال جاری گفته شده؛ در زمینه پارکها تا قبل از مدیریت شهری جدید ۱۲۷ پارک مناسب سازی شده بودند که تا به امروز ۵۳ پارک به اتمام رسیده و تا پایان سال به ۱۱۷ پارک خواهد رسید.
شهردار تهران بیان کرد: در حوزه ساختمانها خودمان را مخاطب اولی این نیاز دانستهایم و از ساختمانهای مدیریت شهری شروع کردیم تا به ساختمانهای سایر برسیم.
زاکانی گفت: ما توجه به کیفیت شهروندان و زندگی آنها را داریم و زندگی در شهر ما باید با کیفیت همراه باشد. امروز ۲ پارک در منطقه ۱۰ و منطقه ۱۷ احداث خواهد شد که این ۲ منطقه سرانه پایینی داشتند.
وی بیان کرد: سال گذشته این پارک یک فضای بی دفاع شهری بود که امروز به پارک تبدیل شده است. سال گذشته ۱۲۵۰ هکتار فضای سبز افتتاح شد و امسال ۱۵۰۰ هکتار فضای سبز را احداث خواهیم کرد.
شهردار تهران گفت: برای هر شهروند تهرانی ۱۶ متر فضای سبز داریم، اما باید به توزیع عادلانه آن دقت شود و امیدواریم بتوانیم به نحو احسن این گامهای بلند را دنبال کنیم و دغدغه معلولان عزیز را شنیدهام و این اهتمام برای مناسب سازی از وظایف ما است.
زاکانی ادامه داد: مشارکت معلولان و جانبازان در مناسب سازی امری مهم است تا بتوانیم گامهای بلندی را برداریم.
وی در جمع خبرنگاران گفت: در این ۱ سال ۱۱۷ پارک را مناسب سازی خواهیم کرد که نشان از اهتمام ویژه مدیریت شهری در مناسب سازی دارد.
زاکانی ادامه داد: ۲ پارک منطقه ۱۷ و ۱۰ مناسب سازی شده است و منطقه ۱۷ در زمینه فضای سبز از سرانه کناری برخوردار است که مورد بررسی قرار گرفته است.
شهردار تهران با بیان اینکه به لطف خدا نهضت مناسب سازی آغاز شده است گفت: برای مناسب سازی ساختمانها ما دستور العمل داریم و باید اجرا شود و در جایی که اجرا نمیشود جریمه نخواهیم کرد و باید آن فضا مناسب سازی شود.
وی درباره آشوبهای اخیر در تهران و خسارات ناشی از آن گفت: ما نزدیک به ۴۰۰ میلیارد خسارات دیدیم، اما بیش از آن جنایتی است که ناظر بر پارکبانان، آتش نشانمان و … رخ داده. جنبههای خسارات مادی سر جا هست، اما خسارات معنوی قابل جبران نیست.
انتهای پیام/